od zorem » 14. září 2019 07:39
zdravím,
s cestovkou GO 2 jsem byl mimulý rok , měli zájezd na Bali. Nějak jsem se o to zajímal, řekli, že se asi nenaplní ten termín, nabídli mi zájezd na míru.Protože jsem chtěl ještě Komodo. Již bych tomu nedával název "zájezd" . Itinerář byl dle mého. Průvodce jsme měli asi jen 3 dny. Byla to češka na telefonu. /dostali jsme mstní. Takže jsme byli každý 3 dny někde jinde, Chtěl jsem letecky ostrovy Rincha a Komodo. -doporučuji, všechno šlo podle itineráře- ráno v tolik a tolik před hotelem, už tam byl řidič, přejezd přes Bali na Jelení ostrov, šnorchlování druhý den, převoz na letiště, odlet na Flores, ubytování tam , druhý den 2 dny na moři v okolí Rinchi, Komoda - varani, šnorchování, pink beach, korálová zahrada, manty.....Všechno v poho, připravený - asie je dobrá na cestování.
Jen si sestav co chceš vidět , zažít, je to lepší než improvizovat. KOmodo - jestli máč čas tak lodí, pokud chceš 2 dny ušetřit tak letecky. !!! Pokud máš nacestováno, a trochu se orientuješ a základy Aj. zvládneš to i sám.