Jsem zvědavá, jaký doklad je uspokojí
| +Riky | Hodnocení: +1 |
ivusakzkrabice píše:GreatWhite píše:kdesi jsem v jakémsi fóru četl, že snad musel kdosi poslat vyfocenou tu modelku jak u obličeje drží svou ID
Pokud je to tak, tak mne překvapuje jak je technologicky šutr pozadu. Před několika měsíci jsem si zřizovala účet na monetě přes mobil a docela jsem zírala jakýho šikovných vyhodnocovacího robota tam mají. Nejdřív nafotit na mobil občanku, pak xift a jak to procházelo raz dva včetně okamžitého online ověření, které rozhodně nedělal člověk, ale výtvor šikovných programátorů.
| Hodnocení: 0 |
shalom3 píše:Hm, mně jen hlava nebere, jaký je etický rozdíl mezi 18-letou nebo třeba 40-letou kojící ženou. Zdá se, že americký způsob myšlení je mi zcela cizí. Ještě před nějakými 20 lety frčel v Americe téměř exhibicionismus, nyní se to posunulo na úroveň jakéhosi přísného církevního řádu.
GreatWhite píše:shalom3 píše:Hm, mně jen hlava nebere, jaký je etický rozdíl mezi 18-letou nebo třeba 40-letou kojící ženou. Zdá se, že americký způsob myšlení je mi zcela cizí. Ještě před nějakými 20 lety frčel v Americe téměř exhibicionismus, nyní se to posunulo na úroveň jakéhosi přísného církevního řádu.
18ti letá není v usa ještě dospělý člověk, to je až ve 21 letech
weyo píše:Fotil som mamičku ako kojí dieťa,všetky potrebné tlačivá som vyplnil,dokonca aj zaklikol Mature content. no napriek tomu mi fotky vrátili s týmto verdiktom:
A model release with a photo ID attached is required for this submission but was not provided. Models must be over the age of 21. Mamička má tesne pred 30kou. Jedná sa o túto a pár podobných fotiek:
https://depositphotos.com/portfolio-159 ... =318212052
diki za radu.
| +Vero, +ivusakzkrabice | Hodnocení: +2 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.