shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Painter » 6. prosinec 2019 07:34

Nové zobrazení profilů na Šutru konečně jde přepnout na video, ale zase nevidím možnost volby mezi novými a nejlepšími snímky.
Hodnocení: 0
Painter

IP: 31.30.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Host » 7. prosinec 2019 18:07

Také špatně vidím, nebo opravdu ti "inovátoři" zrušili v portfoliu vyhledávání nově nahraných obrázků a videí???
Tím by definitivně podělali možnost zákazníků stahovat si od oblíbených autorů nový materiál... :twisted:
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod Host » 7. prosinec 2019 18:17

Jooo, tak to prý "brzo" opraví... Píšou na fóru. Ono je tak nějak nenapadlo, že by tam to třídění k něčemu bylo dobré... :roll:
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod P.T. » 8. prosinec 2019 10:33

Egeris píše:To fakt vypadá, že šutr nasadil na schvalování robota. Fotky mi teď zkontrolovali asi po minutě od odeslání a část zamítli pro podivné důvody, jako je spousta neanglického textu... na fotce s krajinkou... :lol:

Souhlas, kontrola do 5 minut a část fotek vyhozená, odůvodnění: hlavní objekt není zaostřen :oops: pevná padesátka, stativ, dálková spoušť, clona 8 a fotka, že můžu spočítat chlupy bleše/kdyby tam byla/ :oops: ostatní fotobanky bez problémů berou....
P.T.

IP: 95.90.235.1xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 8. prosinec 2019 11:06

P.T. píše:
Egeris píše:To fakt vypadá, že šutr nasadil na schvalování robota. Fotky mi teď zkontrolovali asi po minutě od odeslání a část zamítli pro podivné důvody, jako je spousta neanglického textu... na fotce s krajinkou... :lol:

Souhlas, kontrola do 5 minut a část fotek vyhozená, odůvodnění: hlavní objekt není zaostřen :oops: pevná padesátka, stativ, dálková spoušť, clona 8 a fotka, že můžu spočítat chlupy bleše/kdyby tam byla/ :oops: ostatní fotobanky bez problémů berou....

To je jako policajti, taky musej měsíčně rozdat určité množství pokutových bločků ;)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 8. prosinec 2019 11:42

Vypadá to, že ty schvalovací roboty nejsou ještě úplně hotový, budou to asi ještě vylepšovat, až se to dostane do fáze, kdy to okamžitě vyhodí každému všechno. ;) . Důvody pro vyhození budou generovány náhodně, aby se dodavatelé aspoň pobavili.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod pavson » 8. prosinec 2019 12:29

experimentuji
na mapce se mi ukazala prodana ilustrace, ale kdyz se podivam na mesicni vypis je tam uplne jina ilustrace :D
pavson

IP: 2a00:ca8:a10:5000:103f:aac:59d3:2xx

Příspěvekod Egeris » 9. prosinec 2019 07:34

P.T. píše:

Ano, "hlavní objekt není zaostřen", též častý důvod vyhazování skvěle ostrých fotek :lol:
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod PandaWild » 9. prosinec 2019 09:43

P.T. píše:...a fotka, že můžu spočítat chlupy bleše/kdyby tam byla...
Chyba, musí se zaostřit na oko blechy, ne na chlupy!

Hlavní objekt ostření je někdy diskutabilní na co je scéna vlastně zaměřená. Když tam je lidské nebo zvířecí oko, tak je to jasné. Když mi jednou vyhazovali ne-moc-ostrou fotku racka, tak jsem digitálně upravil jen oko, aby vypadalo ostře (úprava realizovatelná i v Malování), a najednou to prošlo bez problémů, ani jim nevadilo že jinak to je mazanina.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 9. prosinec 2019 09:56

Jako kuriozitu uvedu, že jsem tam jednou nahrála úplně rozostřenou fotku nějakého listí, záměr to nebyl, strhla jsem prostě foťák. Nadepsala jsem to nějak jako Blurred defocused natural texture a k mému velkému překvapení to bylo schváleno a myslím, že se to i prodalo.
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock