Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod TXX » 20. leden 2020 11:43

Nahraješ pouze 17x více a budeš mít každý měsíc poslanou výplatu.
Hodnocení: 0
TXX

IP: 185.67.188xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. leden 2020 21:01

ivusakzkrabice píše:Dreamstime, dva chybějící dolary do výplaty, jak je znám, to bude zas sakra dlouhý dvoudolarový čas :D

TAk dnes konečně dorazily, tak jsem si v poledne požádala o výplatu a už ji mám na paypalu, to je servis.. a další dva dolary od onoho poledne vydělaný :) Ale to čekání na ty chybějící dva.. 7 dní.. mě přijde, že všechny fotobanky věděj, kde je hranice pro výplatu a před ní se vždy prodeje zastaví :)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 20. leden 2020 22:13

Přesně, představuji si, že posunou dotyčné portfolio poněkud dolů, kde si počká na posledních několik prodejů. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. leden 2020 10:46

shalom3 píše:Přesně, představuji si, že posunou dotyčné portfolio poněkud dolů, kde si počká na posledních několik prodejů. ;)

Prostě Ind zahazující portfolio lopatou co nejrychleji, aby si ani jedné fotky nikdo nevšiml a pak když se prodá, tak Ind přijde o výplatu.. :P :lol:
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 23. leden 2020 11:19

Ehm, vypadá to, že leden na fotobankách bude značně dietní, spíše hladovka. :?
shalom3

Příspěvekod Host » 23. leden 2020 12:17

https://t.tyden.cz/rubriky/jaroslav-dus ... 83325.html Tady dava Jarda fotobankerum cenne rady do zivota... :mrgreen:
+Berunin, +shalom3 Hodnocení: +2
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 24. leden 2020 11:36

shalom3 píše:Ehm, vypadá to, že leden na fotobankách bude značně dietní, spíše hladovka. :?

Já zatím ťukám zuřivě na vše, co vypadá jako dřevo. Sice hlediska počtu prodejů na šutru jedu smutný trend prosince, ale nepadám do diet a hladovky. A díky Mourkovi sem si na začátku polepšila aspoň v součtu peněz. I když už to prevít stejně prožral v granulích :D

Naprosto mi neprodává Deposit photos, ten je u mě katastrofa, tuším tak od září 2019 začal u DP smutný trend směr do p*****
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 31. leden 2020 11:18

Já si fakt musím ulevit. Na IStocku pracují fakt magoři. Schvalování editorialu. Editorial popis má být v titulku ne v popisu. Opravila jsem. Pak. Editorial popis má být v popisu ne v titulku. Opravila jsem. Pak. Neschváleno asi s padesáti vykřičníky, že to mám úplně blbě. Asi se na to vyprdnu. Hodně mi to padá, to pak naklikám většinu keywordů a když dám uložit, tak mě to odhlásí. Je to snad jediná fotobanka, kde se musím přihlašovat i několikrát denně, když chci pracovat..
ivusakzkrabice

Příspěvekod Egeris » 31. leden 2020 11:32

Hele já to měl nedávno úplně stejný. Taky nejdřív, že editorial popisek nemá být v titulku. Pak mi vyčetli, že mám datum v blbém formátu. Když jsem to opravil, tak mi to odmítli, že popisek je prý moc stručný. Což se mi pak stalo ještě 2x. Napotřetí, když jsem tam psal už i nesmysly o barvě listů a tvaru mraků, mi to přijali. :lol:
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod shalom3 » 31. leden 2020 13:36

Vy nepoužíváte ten DEEP Meta? Já si všechno naklíčuji, do Deep Meta se mi to v pohodě načte, odklikám tam ty nesmysly a pak to přes ten program nahraji. Když něco vyhodí, tak to přešoupnu do nějakého jiného batch a posléze to tam pošlu znovu, pak to většinou projde.
+Marsan Hodnocení: +1
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse