Šéf Shutterstocku končí

Re: Šéf Shutterstocku končí

Příspěvekod duben » 19. únor 2020 10:27

Petr1 píše:
Chalabala píše:Omlouvám se, ale tak jednoduché to není. Nemusíte každý rok zvětšovat své portfolio o 30%, abyste si udržel výdělky. Musíte být jen lepší a lepší. V množství to není, ale v kvalitě a obsahu ano.

Souhlasím, že kvalita je hrozně důležitá. Nicméně pokud se snažíte, tak se v té technické kvalitě za pár let dostanete na úroveň, která už se dá výrazně posunout jen velmi obtížně, pak už je to spíš o množství.

Z místních diskutujících mě napadá třeba weyo, S. Duben, nebo admin. Ti už se budou v kvalitě tvorby posouvat strašně těžko.

Waw, děkuju za pochvalu, teď nevím jestli se červenat nebo se pyšně nadýmat. Ale každopádně takováhle zpětná vazba hodně potěší. ... já tedy ale prostoru pro zlepšení vidím ještě celkem dost.
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod PandaWild » 19. únor 2020 10:34

A možná to neznamenalo pochvalu, ale "ti už jsou dlouhodobě propadáci bez naděje na zlepšení, beznadějné případy" :-)
+Berunin Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod duben » 19. únor 2020 11:20

PandaWild píše:A možná to neznamenalo pochvalu, ale "ti už jsou dlouhodobě propadáci bez naděje na zlepšení, beznadějné případy" :-)

Vidíš to mě nenapadlo a přitom, když vidím svoje statistiky příjmů tak možná, možná na tom něco bude .... a vůbec Panďulo, nekaž mi radost jo. :D
+Berunin, +Marsan, +PandaWild Hodnocení: +3
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod GreatWhite » 19. únor 2020 12:19

klíč k úspěchu je obsah a schopnost ho srozumitelně přenést ať už fotkou,ilustrací nebo videem na kupujícího...v tomto se může člověk snažit zlepšit celý život a stejně nemusí dosáhnout cíle :D to bude můj případ
+Chalabala Hodnocení: +1
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Chalabala » 19. únor 2020 12:51

GreatWhite píše:klíč k úspěchu je obsah a schopnost ho srozumitelně přenést ať už fotkou,ilustrací nebo videem na kupujícího...v tomto se může člověk snažit zlepšit celý život a stejně nemusí dosáhnout cíle :D to bude můj případ

Moc hezky vystižené, tedy až na ten ne příliš optimistický konec. :-)
+GreatWhite Hodnocení: +1
Chalabala

Reputace: +85

Příspěvekod Vero » 19. únor 2020 13:45

GreatWhite píše:klíč k úspěchu je obsah a schopnost ho srozumitelně přenést ať už fotkou,ilustrací nebo videem na kupujícího...v tomto se může člověk snažit zlepšit celý život a stejně nemusí dosáhnout cíle :D to bude můj případ

Cíl je v kreativě proměnný a je naprosto v pořádku, že je člověk na cestě k němu celý život.

Podle mě, když má člověk pocit, že v tomhle odvětví (grafika, ilustrace) dosáhl cíle, tak mu něco zásadního uniká :D
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod Host » 19. únor 2020 14:17

Neni nutne dosahnout cile. Nekdy je lepe smirit se s danou skutecnosti... Sracky, ktere jsem cely zivot plodil, mne dnes jeste tak nejak uzivi. To mi staci, jinych ambici nemaje. Jak dlouho to jeste vydrzi je uz ponekud mimo me snazeni. Za sebe vim, ze je dulezite vcas vystoupit z krysiho zavodu. At uz je dosazena uroven jakakoliv. Radeji ozraly cmarat sprostarny na verejnych zachodcich, nez usilovne vymyslet novy bestseller pro fotobanky. Ono to jeste chvilku pojede i bez naseho pricineni. Pokud ne, tak to stejne nijak neovlivnime. In Rhum Veritas.... :mrgreen:
Host

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 19. únor 2020 14:25

Host píše:Neni nutne dosahnout cile. Nekdy je lepe smirit se s danou skutecnosti... Sracky, ktere jsem cely zivot plodil, mne dnes jeste tak nejak uzivi. To mi staci, jinych ambici nemaje. Jak dlouho to jeste vydrzi je uz ponekud mimo me snazeni. Za sebe vim, ze je dulezite vcas vystoupit z krysiho zavodu. At uz je dosazena uroven jakakoliv. Radeji ozraly cmarat sprostarny na verejnych zachodcich, nez usilovne vymyslet novy bestseller pro fotobanky. Ono to jeste chvilku pojede i bez naseho pricineni. Pokud ne, tak to stejne nijak neovlivnime. In Rhum Veritas.... :mrgreen:

Tak já v takovém stavu naštěstí nejsem :) tedy minimálně to nevnímám jako krysí závod a moc neřeším, že se mi novinky nějak moc neprodávají. Pořád mě to dobře uživí a hlavně (co je důležitější) pořád mě to kreslení baví - vysloveně se těším, až si k tomu sednu a zase vytvořím novou várku pro upload. Jasně, s některými výtvory úplně spokojený nejsem, ale s jinými cítím, že se někam posouvám. Důležité je nepřehnat to s produkcí (nevyšťavit se, neboť pak dojde i inspirace a člověk se musí do toho nutit) a co nejvíce nudných úkonů zjednodušit, zrychlit a zoptimalizovat.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Host » 19. únor 2020 14:42

To jsme si nerozumneli. Delam uz jenom to co mne bavi a kdyz mne to bavi. Prestal jsem to brat jako praci, tak jak jsem to mel kdysi. Takze proto to srovnani se zdi na hospodskych hajzlech. Po pravde, to jsem jeste nezkusil... :D , ale nic neni vylouceno. Kdyz oznacuji svou praci za sracky, tak tim narazim na pomijivost vseho a na internetu to plati zvlast. Hrdy jsem na uplne jine veci...
+zdenat5 Hodnocení: +1
Host

Příspěvekod Host » 19. únor 2020 14:48

Paradoxne mi ted vydelky trochu mezirocne stoupaji, ale nemam na tom zadnou zasluhu...
Host

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock