Coronavirus vs. microstock

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Coronavirus vs. microstock

Příspěvekod Michal_H » 2. duben 2020 16:41

Antoninblazek píše:Dobrý den, píši článek o koronaviru a potřeboval bych někde sehnat obrázky zdarma. Ideálně několik obrázků, kde budou lidé v roušce, ale musí tam být nějaká zmínka o koronaviru, aby to z toho bylo patrné. Ideálně něco na způsob tohoto https://www.priznaky.cz/wp-content/uplo ... 0.jpg.webp nevíte kde hledat? Samozřejmě, že nějaké stránky jsem již prošel, ale to co přesně hledám jsem nenašel. Budu rád za každý tip. Děkuji

Tak to se ptáš na špatným místě, my prodáváme... a už teď jsou ty ceny směšný a stejně se najdou takový jako ty, co to chtěj zadara :roll:
Hodnocení: 0
Michal_H

IP: 91.225.86.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Marsan » 2. duben 2020 17:16

Antoninblazek píše:Dobrý den, píši článek o koronaviru a potřeboval bych někde sehnat obrázky zdarma. ..........

Jak by řekl jeden agent stb "Sorry jako" nechtěj po nás abychom Ti radili kde seženeš třeba zrovna naše ukradený fotky zdarma 8-) , kromě toho strýček google poradí např. https://www.fotobanka.cz/nejlepsi-fotob ... mi-zdarma/
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod Host » 2. duben 2020 19:11

Pojďme to brát pozitivně... Klidně by jsme sem mohli dávat tipy co je kde zadarmo, nebo levně... :) Náš byznys to asi nezvedne, ale trochu radosti by to udělat mohlo.
Na tuhle myšlenku jsem přišel minulý týden, když se mi doneslo, že dvě mé oblíbené hospody rozdávaly pivo zadarmo aby se jim nezkazilo. Byl to výborný nepaster.
Bohužel jsem se to dozvěděl pozdě... :?
+Marsan, +admin, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +4
Host

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod admin » 3. duben 2020 09:25

Marsan píše:
Antoninblazek píše:Dobrý den, píši článek o koronaviru a potřeboval bych někde sehnat obrázky zdarma. ..........

Jak by řekl jeden agent stb "Sorry jako" nechtěj po nás abychom Ti radili kde seženeš třeba zrovna naše ukradený fotky zdarma 8-) , kromě toho strýček google poradí např. https://www.fotobanka.cz/nejlepsi-fotob ... mi-zdarma/

Jo ale musíš taky dávat bacha abys ses s těmi fotkami zdarma nedostal do pruseru. Pak by nemusely být až tak moc zdarma - viz http://fotobanky.cz/proc-nepouzivat-fre ... zky-zdarma
+Marsan Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Navstevnik_3 » 3. duben 2020 09:33

Moje doporuceni:

1. hledani a reseni fotek zadarmo = pár hodin času s nejistým výsledkem a horsi kvalitnou.

2. vyhledani fotky v bance a zakoupeni = pár desitek minut s jistym vysledkem a dobrou kvalitou.

- Zalezi jak si clovek ceni sveho casu, nekdy to zdarma muze vyjit o dost draz nez placene.
Navstevnik_3

IP: 62.240.183.xx

Příspěvekod admin » 3. duben 2020 10:14

Navstevnik_3 píše:Moje doporuceni:

1. hledani a reseni fotek zadarmo = pár hodin času s nejistým výsledkem a horsi kvalitnou.

2. vyhledani fotky v bance a zakoupeni = pár desitek minut s jistym vysledkem a dobrou kvalitou.

- Zalezi jak si clovek ceni sveho casu, nekdy to zdarma muze vyjit o dost draz nez placene.

A hlavně má pak člověk jistotu, že mu nepřijde obsílka od ISIFY či jiného subjektu :)
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Niki2 » 3. duben 2020 20:15

Ahoj, prosím nevíte jestli jako fotobankéři máme nárok na podporu 25 000 Kč kvůli krizi? Příjmy mám nižší než loni, ale nevím jak to dokážu, když prodávám na více fotobankách a výplaty si posílám nahodile. https://www.mesec.cz/clanky/pro-osvc-25 ... i-vetsina/
Niki2

IP: 86.49.226.2xx

Příspěvekod Egeris » 4. duben 2020 10:58

Pokud to máš jako hlavní živnost, tak nárok máš. Pokles příjmů se co vím v novém návrhu dokládat nemusí. Pokud to máš jako vedlejšák při zaměstnání, tak nedostaneš nic. Otázkou je, kolikrát se to v příštím týdnu ještě změní.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod Niki2 » 4. duben 2020 19:23

Děkuji za odpoveď a žádal jste tu již někdo o tuto podporu? Nebo se vám to zdá nemorální? Přeci jen jako fotobankéře nás tato krize zatím zvlášť neovlivnila.
Niki2

IP: 185.243.172.1xx

Příspěvekod Návštěvník » 4. duben 2020 19:31

Ahoj, v podstatě by se dalo říct, že jen zatím nepostihlo. Je docela možné, že se to brzo změní a pak už nám nikdo nic nedá. Takže jestli bude ta možnost a nebudou k tomu nějaké nesmyslné podmínky proč ne.
Návštěvník

IP: 31.192.83xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse