shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod zdenat5 » 8. duben 2020 12:30

Všechno dříve vyhozené - znovu to samé nahráno - schváleno. Nechápu proč kňučí, když to dělají sami.
PLEASE NOTE: Our review teams are taking the necessary steps to continue operating safely and at full capacity. However, you may experience longer than usual wait times for review due to the global impact of COVID-19.
Představuji si, že tam mají uklizečku - a ta zcela náhodně při úklidu ťukne sem - ťukne tam - a jde znovu luxovat. :? :cry:
+shalom3 Hodnocení: +1
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Egeris » 8. duben 2020 13:22

Podle mě musí splňovat nějaké kvóty na počty zpracovaných věcí... A aby stíhal takový průměrný schvalovač tyto limity plnit, tak u některých dávek prostě vybere náhodný důvod zamítnutí a celé to pošle do háje, aniž by to vůbec viděl. Pak je spokojen on, protože plní zadání, je spokojeno vedení šutru, protože má "efektivní" reviewery... jediný kdo zapláče je contributor, který si pak zanaříká na fórech a všechny zamítnuté věci tam hodí znovu.. :lol:
+zdenat5 Hodnocení: +1
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod zdenat5 » 8. duben 2020 17:21

PandaWild píše:Papouch Mrkvoňovník. Také velmi vzácný. Vyskytuje se pouze v Severním Uzbegajrštánu. Tamní obyvatelé velmi dobře znají jeho typické volání "Mrkv! Mrkv! Mrkv!"
Mrkvonovnik.jpg

Ovšem tenhle Papouch Mrkvoňovník - ten je - myslím, že by to mohlo stát za další zpracování - jabloježek - kravohruškovice - prasozelovník- hadokolínkovník -pavolvoveverucha už je :lol: :lol: :lol: To by šutráci čučeli
Hodnocení: 0
zdenat5

Příspěvekod zdenat5 » 8. duben 2020 17:24

Už z toho koroňáka blbnu :o
zdenat5

Příspěvekod PandaWild » 8. duben 2020 18:28

Fotek je na fotobankách moře, ale fotomontáží moc ne a podle výsledků hledání se zdá že se prodávají docela dobře. I mé občasné pokusy o montáže se prodávají podstatně častěji než původní fotky, a někdy to ani nemusí dát moc práce.
PandaWild

Reputace: +2005

Příspěvekod admin » 8. duben 2020 18:29

Hmmm, to dříve nebývalo. Přijde mi, že čím víc jde SS do kopru, tím absurdnější požadavky klade na grafiky a fotografy. Už mi s ním začíná docházet trpělivost. To raději nakreslím dvakrát tolik pro ostatní fotobanky a bude... ale tu poslední várku tam zkusím poslat znovu, jen tak ze cviku :)
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod jakubh » 8. duben 2020 18:36

Ahoj,
aká je bežná čakačka na schválenie videa? Už ich mám na šutru nahrané cez týždeň a stále nič :shock:
Inak dôvody na vyhodenie sú absurdné. Video točené s FF na 100-400 ISO vyhodené kvôli šumu...
jakubh

IP: 87.244.229.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Fauren » 8. duben 2020 18:59

jakubh píše:Ahoj,
aká je bežná čakačka na schválenie videa? Už ich mám na šutru nahrané cez týždeň a stále nič :shock:
Inak dôvody na vyhodenie sú absurdné. Video točené s FF na 100-400 ISO vyhodené kvôli šumu...

mě to teď schválili přesně po týdnu
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod Egeris » 8. duben 2020 19:37

jakubh píše:Ahoj,

Já čekám pátý den a stále nic. Jinak s tím šumem máš pravdu, jakmile se objeví jen lehký náznak, už to vyhazují... Jinde to berou v pohodě, jen pro šutr je potřeba více odšumovat (ale ne zas moc, jinak ti to vyhodí pro silné odšumění :lol: )
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod jakubh » 9. duben 2020 08:24

Egeris píše:Já čekám pátý den a stále nic. Jinak s tím šumem máš pravdu, jakmile se objeví jen lehký náznak, už to vyhazují... Jinde to berou v pohodě, jen pro šutr je potřeba více odšumovat (ale ne zas moc, jinak ti to vyhodí pro silné odšumění :lol: )

Lenže tam nie je ani náznak, čisté ako lalija :D No oplatilo sa posťažovať v noci to už všetko schválili :) Tak budem počítať, že to teraz trvá cca týždeň plus.
jakubh

IP: 87.244.229.1xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock