shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod GreatWhite » 3. květen 2020 08:54

však tam nastavíš jenom hodnotu (min 35 dolarů), proč bys to měl nastavovat vždy poslední den v měsíci? Jednou nastavíš a je to. Nastav částku, kterou chceš posílat a když ti to na ni vyjde, tak ti pošlou prachy. Jestli to změníš teď, tak nevím, jestli to bude mít vliv na vyplácení za předešlý měsíc, zkus to a uvidíš.
Hodnocení: 0
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Baldion » 3. květen 2020 16:49

Tak jsem na Shutterstocku narazil. Včera mi vyhodili vektor, protože název neodpovídal dostatečně objektu na obrázku. Upravil jsem název a nahrál znovu. Vyhodili mi to pro neanglická nebo nerelevantní keywordy. Dvě klíčové slova jsem vyměnil a nahrál znovu. Potřetí mi to vyhodili pro Nesoulad barev (prý tam bylo něco ve CMYKu). Už se to tam bojím nahrát, abych nedostal ban pro přílišnou drzost. :(
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod parakov » 3. květen 2020 17:28

a do kdy se to tak vynulovává? zatím se nevynulovalo tak asi jsem to nastavil špatně :-D
parakov

IP: 2a00:ca8:a10:5000:b414:f397:8af:2fxx

Reputace: 0

Příspěvekod Vero » 3. květen 2020 21:07

parakov píše:a do kdy se to tak vynulovává? zatím se nevynulovalo tak asi jsem to nastavil špatně :-D

No normálně už to vynulované mívám - tenhle měsíc zatím nic, tak ještě neházej flintu do žita :)
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod shalom3 » 3. květen 2020 22:05

Baldion píše:Tak jsem na Shutterstocku narazil. Včera mi vyhodili vektor, protože název neodpovídal dostatečně objektu na obrázku. Upravil jsem název a nahrál znovu. Vyhodili mi to pro neanglická nebo nerelevantní keywordy. Dvě klíčové slova jsem vyměnil a nahrál znovu. Potřetí mi to vyhodili pro Nesoulad barev (prý tam bylo něco ve CMYKu). Už se to tam bojím nahrát, abych nedostal ban pro přílišnou drzost. :(

Zkontroluj ten CMYK, občas se mi stalo, že se mi do nějakého vektoru v RGB dostala Cmyk barva. (Asi děláš v Adobe Ilu, tam nevím jak na to, umím to odhalit jen v Corelu). Stačí opravdu malý detail a oni to nějak asi softem zjistí a vyšoupnou.
První z důvodů vyhození je jejich velmi oblíbený, s tím bych si nelámala hlavu.
Po kontrole Cmyku bych tomu nechala nějaký časový odstup a nahrála znovu.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Fauren » 3. květen 2020 22:49

Vero píše:
parakov píše:a do kdy se to tak vynulovává? zatím se nevynulovalo tak asi jsem to nastavil špatně :-D

No normálně už to vynulované mívám - tenhle měsíc zatím nic, tak ještě neházej flintu do žita :)

mě taky stále nic. Podle mě zítra to přijde :D
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod Martin » 4. květen 2020 06:27

Ahoj, mohu se zeptat jak v Affinity Designer kontrolujete rastrové efekty? Pořád mi na shutterstocku vyhazují vektory z důvodu propojené snímky/bitmaty/raster efekty. Díky za radu.
Martin

IP: 46.135.41.1xx

Příspěvekod parakov » 4. květen 2020 06:37

Tak dobrá budu doufat že to dneska příjde :D první výplata
+zdenat5 Hodnocení: +1
parakov

IP: 2a00:ca8:a10:5000:7c54:6c7e:d5bc:62xx

Příspěvekod Baldion » 4. květen 2020 06:46

shalom3 píše:Zkontroluj ten CMYK, občas se mi stalo, že se mi do nějakého vektoru v RGB dostala Cmyk barva. (Asi děláš v Adobe Ilu, tam nevím jak na to, umím to odhalit jen v Corelu). Stačí opravdu malý detail a oni to nějak asi softem zjistí a vyšoupnou.
První z důvodů vyhození je jejich velmi oblíbený, s tím bych si nelámala hlavu.
Po kontrole Cmyku bych tomu nechala nějaký časový odstup a nahrála znovu.

Koukal jsem na to a opravdu tam mám v jednom efektu s přektytím "násobit" něco divně. Vyhazuje mi to po rozdělení skupiny místo zlaté modrou barvu. Když nechám skupinu sloučenou, tak se to zobrazuje dobře. Zajímavé, nikdy jsem se s tím nesetkal. Hlavní pro mě ale je, že to nebyla jen planá buzerace, ale že ten editor měl pravdu. ;)
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod parakov » 4. květen 2020 14:37

Tak co už máte vynulováno? :(
parakov

IP: 2a00:ca8:a10:5000:2dba:fda4:1d78:4axx

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock