Fotobanka Clashot

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Fotobanka Clashot

Příspěvekod Michal » 6. květen 2014 21:34

Ahoj PandaWild. Reagujem na Tvoj komentár na Clashote a ĎAKUJEM za expert lajky. Fórum sledujem už dlhšie, ale moc nepíšem, presnejšie nič cenné by asi zo mňa nevypadlo a čo som potreboval vedieť tak som tu našiel, čím chcem poďakovať všetkým na tomto fóre.
Mocho/Michal
Hodnocení: 0
Naposledy upravil Michal dne 6. květen 2014 22:00, celkově upraveno 1
Michal

Reputace: 0

Příspěvekod PandaWild » 6. květen 2014 21:58

Skvělé, jsem rád že jsem Tě i tady poznal. :-)
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod exty » 7. květen 2014 05:06

Na mě ani tentokrát nemysleli, takže bohužel dávám na oplátku jen klasický like. Díky :-)
exty

Reputace: 0

Příspěvekod Bananaboy » 7. květen 2014 07:48

PandaWild píše:Asi byla teď nová várka, všichni si tam navzájem rozdávají peníze hrstmi..

Wau! To znie moc dobre. :lol: Že by som sa tiež zapojil? :D Aké sú tam požiadavky na rozmer fotiek v megapixeloch? Neviem, či by to môj tablet zvládol. A ak nie tablet, tak dáva tam niekto fotky z fotoaparátu? Treba mazať EXIF, alebo im nevadí?
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod PandaWild » 7. květen 2014 07:48

Exty ale myslím že už jsi na hranici, už jsem viděl experty i s desítkami lajků asi tak jak máš Ty, možná jen o malinko víc, tak 50-60.

Zdá se že to tentokrát fakt rozdávali už každému druhému, protože se s expert lajky roztrhl pytel. Od včerejšího odpoledne mi přibylo $8 :shock: , večer jsem nestíhal protilajkovat a ráno jsem měl zprávy zahlcené normálními i expert lajky. Takže vřele všem doporučuji odchytávat (=lajkovat) co nejvíce lidí jde, dokud mají z čeho čerpat.
PandaWild

Příspěvekod PandaWild » 7. květen 2014 07:51

Bananaboy nejsou žádné požadavky, je to úplně jedno, nikdo to nekontroluje. Jen čím hezčí fotka tím líp (více lajkovaná), technická nekvalita nevadí protože ta v tom náhledu není moc vidět. Tablet bohatě stačí, ale lze i z foťáku a nikomu nevadí EXIF (dokonce to sami odmazávají). Lidi tam dávají jak ze slabých mobilů tak z kvalitních zrcadlovek. Občas dokonce i nějaká ilustrace, ale ta už by mohla být za hranicí (jednou mi jednu odmazali).
PandaWild

Příspěvekod Bananaboy » 7. květen 2014 07:59

Tak do toho idem. 1,3 Mpx predná, zašumená kamera na tablete ich odrovná. :lol: :lol:

Ale inak sa mi bez úžitku váľa na disku veľa pekných výcvakov z ultrazoomu, takže tie by mohli mať úspech. Ako je to tam vyriešené s kľúčovými slovami. Zadávajú sa priamo v aplikácii?
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod PandaWild » 7. květen 2014 08:08

Dříve se klíčová slova zadávala přes web rozhraní, to ale zrušili. Zřejmě se dají zadávat přes iOS, tam je to zřejmě bohatší, ale v Androidu nejdou zadávat. Takže se běžně uvede jen název fotky a Clashot název používá na klíčová slova. Ale je to jedno, stejně je opravdových prodejů málo a na blbnutí s lajky nejsou potřeba. :-) Stačí jen prsknout na web fotku (např. přes Andoridí aplikaci) a jen napsat symbolicky nějaký krátký název a to je všechno. A pak už jen koukat na jiné lidi a lajkovat jim fotky. ... Ty "odpadní" fotky z ultrazoomu budou úplně super, často se divím co se lidem líbí, co jsem nechtěl nikde použít.
PandaWild

Příspěvekod adrian » 7. květen 2014 12:49

Libor neviem ťa nájsť.
Ako zistím kto je expert?
Už ma bolí prst z lajkovania, cez PC sa mi to nepodarilo rozbehať. Nedá sa mi nainštalovať prostredie pre android na win7.

Odoslané z GT-I9100 cez Tapatalk 2
adrian

Reputace: +1

Příspěvekod PandaWild » 7. květen 2014 14:26

adrian píše:Už ma bolí prst z lajkovania, cez PC sa mi to nepodarilo rozbehať.
Děkuji moc za hromadu lajků, to muselo být fakt hodně náročné. :-) Kdo je expert se nedá zjistit, jedině podle toho, že se v něčích komentářích podepíše $.
PandaWild

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse