Fotobanka Clashot

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Fotobanka Clashot

Příspěvekod libor2 » 7. květen 2014 16:44

adrian píše:Libor neviem ťa nájsť.
Ako zistím kto je expert?
Už ma bolí prst z lajkovania, cez PC sa mi to nepodarilo rozbehať. Nedá sa mi nainštalovať prostredie pre android na win7.

Odoslané z GT-I9100 cez Tapatalk 2

stockfoto
Hodnocení: 0
http://www.fotovrska.cz/
https://www.proweddy.cz/
libor2

Reputace: +48

Příspěvekod jarin13 » 7. květen 2014 18:27

PandaWild píše:
adrian píše:Už ma bolí prst z lajkovania, cez PC sa mi to nepodarilo rozbehať.
Děkuji moc za hromadu lajků, to muselo být fakt hodně náročné. :-) Kdo je expert se nedá zjistit, jedině podle toho, že se v něčích komentářích podepíše $.
ty tam teda máš fotek :) dík za exp.like. :)
jarin13

Reputace: 0

Příspěvekod adrian » 7. květen 2014 18:55

libor2 píše:
adrian píše:Libor neviem ťa nájsť.
Ako zistím kto je expert?
Už ma bolí prst z lajkovania, cez PC sa mi to nepodarilo rozbehať. Nedá sa mi nainštalovať prostredie pre android na win7.

stockfoto

Našlo mi stockfoto a stockfotocz2. Ten prvý nemá žiadne fotky. Tak ktorý si ty? :-)

adrian

Reputace: +1

Příspěvekod PandaWild » 7. květen 2014 19:37

Snad se nedotknu něčího utajení, když uvedu seznam lidí na Clashotu tady z fóra, o kterých vím:
Majk88, Veru321, exty, Ravennk, hamikus, ledinka, adrianam13, nikyzz, sedmicka7a, mocho, stockfoto
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod exty » 8. květen 2014 06:17

Teď mě trochu štve, že jsem si nenaklikal víc lidí, když to šlo pohodlně před web.
Jaký je nejrychlejší způsob na mobilu?
exty

Příspěvekod PandaWild » 8. květen 2014 09:06

Noví lidé se dají získávat lajkováním přes záložku Trends, kde jsou i ne-přátelé (třídění Nearby-zřejmě blízké podle bydliště, Popular-dle populárnosti a Fresh-nové).

Když má někdo u fotky více komentářů tak na ně kouknout - je tam vidět kdo dával $ a kdo je tedy expert, na toho kliknout a olajkovat a on to pak oplatí jistě i nějakým expert lajkem. Velmi ochotní experti-vraceči jsou např. Lelia_Milaya, colapesce, _LaraKroft_, fotoabh, neexpertka ale vracečka jeanello. S experty se vyplatí komunikovat přes komentáře (odpovídá se křížově k opačným fotkám aby přišla notifikace), tím se dá s nimi hodně sblížit a vzájemně se podporovat.

Ukázkou využití komentářů je např. Oleshka - má jen pár nekvalitních fotek (většina lidí zde má lepší), ale je šikovný pochlebovač a vtírač do přízně - často píše jak jsou fotky nádherné a patří do žebříčku nejlepších, lidé mu pak dávají hodně lajků i experty. Také jsem mu na to skočil než jsem zjistil že to píše každému. Za asi 3 týdny si tak vybudoval silnější lajky než mám já a dostal také experta a pak už se mu peníze jen sypou.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 8. květen 2014 09:34

Teda to by mě zajímalo, jestli to dělá ta fotobanka schválně - tohohle si přece nemůže jít nevšimnout. :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod jarin13 » 8. květen 2014 09:43

PandaWild píše:Snad se nedotknu něčího utajení, když uvedu seznam lidí na Clashotu tady z fóra, o kterých vím:
Majk88, Veru321, exty, Ravennk, hamikus, ledinka, adrianam13, nikyzz, sedmicka7a, mocho, stockfoto

já tam jsem taky ;)
jarin13

Příspěvekod nikyzz » 8. květen 2014 12:24

Dekuji PandaWild za "lajky" bohuzel sem do expertu nebyla zarazena proto zatim nemohu financne oplacet. Pando nevíte jak je to s exkluzivitou iu CS ? Nemuzu to nikde dohledat. Diky V.
Jinak mam android a tam je to dost osekany treba kolonka popularneni vubec uvedena. Pouze friend a trend. Zdravim vsechny
nikyzz

IP: 46.135.29.2xx

Příspěvekod Ravennka » 8. květen 2014 12:36

PandaWild píše: Velmi ochotní experti-vraceči jsou např. Lelia_Milaya, colapesce, _LaraKroft_, fotoabh, neexpertka ale vracečka jeanello.

Přesně tyhle jsem si vykoukla u Tebe v komentech, že expertí... tak jsem jim ojela portfolio od vrchu dolů a od Lary zpátky dva obyč lajky, colesce si mne přidal a dal jeden obyč like; jeanello zpátky 2 lajky... zatím jinak nic.
A jestli jsem dobře vypozorovala, tak masichm je taky expert, za prolajkování celého portfolia mám zpátky 5 obyč lajků.

BTW taky vám ten Clashot tak neskutečně padá? Každou chvíli, že se aplikace zastavila a spadne =/
Ravennka

Reputace: +750

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse