Adobe Cloud - 139 EUR na rok...

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Adobe Cloud - 139 EUR na rok...

Příspěvekod Vero » 19. červen 2020 19:24

Kdyby to ještě někoho zajímalo, tak je aktuálně znova naskladněno (přišel mi mail - nečekuju to :D ) za těch 169 EUR.
Hodnocení: 0
Vero

Reputace: +54

Příspěvekod duben » 20. červen 2020 09:19

Díky, využil jsem. Jen se mi zatím nezměnilo předplatné ostatních plánů, jak dlouho vám to trvalo, že se to o ten rok posunulo?
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 20. červen 2020 15:22

Já jsem si to teď prodloužil o další rok za 160 - zřejmě mají individuální ceny. Naskočilo to hned - změní se ale jenom rok, také jsem to nejdřív přehlédl. Já mám teď termín další platby 3.7. 2022
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod duben » 20. červen 2020 16:02

hypotekyfidler.cz píše:Já jsem si to teď prodloužil o další rok za 160 - zřejmě mají individuální ceny. Naskočilo to hned - změní se ale jenom rok, také jsem to nejdřív přehlédl. Já mám teď termín další platby 3.7. 2022

Já mám právě předplatné PS + LR a pak měsíční Adobe Premiere, ale i když mám aktivní to roční předplatné, tak ty příští autoamtické platby k stávajícímu předplatnému mám pořád za 4 dny pro Premiere a za měsíc a půl na roční pro PS + LR, já to případně změním / zruším ručně, ale raději bych kdyby to uměli sami posunout.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 20. červen 2020 16:10

Tak jim zkus napsat, ale to jsou jiné plány, to berou jako odlišný produkt, tak se to asi samo neposune. Jestli ti už naběhl ten nový, tak ty staré budeš asi muset zrušit.
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod duben » 20. červen 2020 16:12

hypotekyfidler.cz píše:Tak jim zkus napsat, ale to jsou jiné plány, to berou jako odlišný produkt, tak se to asi samo neposune. Jestli ti už naběhl ten nový, tak ty staré budeš asi muset zrušit.

jj asi to berou jako jiné plány, asi jim ani nebudu psát a prostě to ručně zruším
duben

Příspěvekod duben » 20. červen 2020 16:15

Podle nápovědy na stránce Adobe https://helpx.adobe.com/cz/download-ins ... -help.html to je souběh plánů, takže je ručně vypnu.

Viz.
Pokud provedete využití jiného plánu pomocí stejného účtu Adobe ID:

Vaše předplatné bude fungovat souběžně s vaším existujícím placeným předplatným. Zvažte například scénář, kdy máte existující předplatné plánu služby Creative Cloud typu Fotografie s úložištěm o velikosti 20 GB. Máte však kód pro využití pro plán služby Creative Cloud typu Všechny aplikace. Pokud v tomto případě využijete kód, vaše předplatné služby Creative Cloud typu Všechny aplikace funguje souběžně s existujícím plánem služby Creative Cloud typu Fotografie.
duben

Příspěvekod duben » 20. červen 2020 16:35

To byla dobrá šaškárna ... na support chatu byli moc milí, 3 lidi si mě přehazovali jak horkou bramboru, vždy jsem zopakoval o co mi jde ... aby mi poslední "Expert na cancel předplatného" zrušil automatické prodlužování stávající licence, což jsem si mohl udělat klidně sám a ušetřit si spoustu času.

Přitom jediné co jsem chtěl, bylo aby to automatické prodlužování o rok posunuli na konec platnosti redeem kódu :D :D :D
duben

Příspěvekod Kikinusska » 21. červen 2020 10:27

Měla jsem roční předplatné na illustrator. Teď jsem si koupila kód za 169. Illustrator předplatné mi na podpoře zrušili a poměrnou část peněz vrátili, takže jsem spokojena. :D
Kikinusska

Reputace: 0

Příspěvekod TomasK » 22. červen 2020 09:45

Asi hloupy dotaz, ale pristi rok to zas automaticky prodlouzi za tech 169?
TomasK

Reputace: +32

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse