dle očekávání, i tak dokázali celkem dlouho táhnout mrtvou váhu
| Hodnocení: 0 |
GreatWhite píše:https://www.e15.cz/byznys/technologie-a-media/olympus-konci-s-fotoaparaty-vrhne-se-na-jine-byznysy-1370963
dle očekávání, i tak dokázali celkem dlouho táhnout mrtvou váhu
basti píše:Canon s Nikonem nepředstavili v posledních 10ti letech nového vůbec nic. Ale tak v zásadě mi je to asi jedno, kdyžtak si koupím Sony
hypotekyfidler.cz píše:basti píše:Canon s Nikonem nepředstavili v posledních 10ti letech nového vůbec nic. Ale tak v zásadě mi je to asi jedno, kdyžtak si koupím Sony
Já novinky nesleduji, takže o tom nic moc nevím, můj Canon je starý téměř těch 10 let a jsem s ním stále spokojen. Není to ale tak, že už není co dalšího smysluplného vymýšlet? Existuje nějaká žhavá technická vychytávka, která by stála opravdu z hřích?
hypotekyfidler.cz píše:Já novinky nesleduji, takže o tom nic moc nevím, můj Canon je starý téměř těch 10 let a jsem s ním stále spokojen. Není to ale tak, že už není co dalšího smysluplného vymýšlet? Existuje nějaká žhavá technická vychytávka, která by stála opravdu z hřích?
admin píše:hypotekyfidler.cz píše:Já novinky nesleduji, takže o tom nic moc nevím, můj Canon je starý téměř těch 10 let a jsem s ním stále spokojen. Není to ale tak, že už není co dalšího smysluplného vymýšlet? Existuje nějaká žhavá technická vychytávka, která by stála opravdu z hřích?
Jako úplně převratné novinky nejsou, jen se spíše posunují limity a tím pádem mají fotografové snazší práci, případně dokážou vyfotit věco, co dříve tak docela nešly. Ty limity myslím hlavně ve stabilizaci, snížení šumu, ostrosti. Možnosti ostření (automatické sledování očí i u pohybujícího se modelu), propojení s notebookem, mobilem, výklopný displej...
Zkus občas vzít do ruky něco nového a uvidíšJá to měl podobně.
admin píše:hypotekyfidler.cz píše:Já novinky nesleduji, takže o tom nic moc nevím, můj Canon je starý téměř těch 10 let a jsem s ním stále spokojen. Není to ale tak, že už není co dalšího smysluplného vymýšlet? Existuje nějaká žhavá technická vychytávka, která by stála opravdu z hřích?
Jako úplně převratné novinky nejsou, jen se spíše posunují limity a tím pádem mají fotografové snazší práci, případně dokážou vyfotit věco, co dříve tak docela nešly. Ty limity myslím hlavně ve stabilizaci, snížení šumu, ostrosti. Možnosti ostření (automatické sledování očí i u pohybujícího se modelu), propojení s notebookem, mobilem, výklopný displej...
Zkus občas vzít do ruky něco nového a uvidíšJá to měl podobně.
| +shalom3 | Hodnocení: +1 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot], Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.