Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod Šimek » 11. říjen 2020 18:15

Tomu se říká plácnutí do vody. Chtěl bych vidět Vaše portfolio...
Hodnocení: 0
Šimek

IP: 85.163.8.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Návštěvník » 11. říjen 2020 18:46

Šimek píše:Tomu se říká plácnutí do vody. Chtěl bych vidět Vaše portfolio...

Šimku to neřeš. Chtěl jsem si jen postěžovat a ne, aby si to řešil.
Návštěvník

IP: 185.151.168.xx

Příspěvekod JDF » 12. říjen 2020 00:54

Jo, říjen je kritický. Ale všiml jsem si, že poslední týden mají nějaký delay v načtení fotky do portfolia po schválení (cca 48 hodin). Občas jsou i nezvykle dlouho ve frontě na přidání. Přitom do té doby bylo vše otázkou minut, maximálně hodin. Je možné, že to s tím souvisí.
Obrázek
JDF

Reputace: +2

Příspěvekod ivusakzkrabice » 12. říjen 2020 13:23

Fauren píše:
ivusakzkrabice píše:Ten AS me neskutečně s***, do půlky srpna to běželo doslova snově, teď se na výplatní částku dostávám až ke konci měsíce. Většina prodejů za 0,36 EUR a navíc množství prodejů za dva měsíce dost ubylo :( a já blbá si dělala naděje, že výpadek SS nahradí AS.. Naštěstí jsem se už v létě přehoupla přes potřebné prodeje, tak jsem v nároku na PS :)

kolik to dělá prodejů? :D

V nároku na PS znamená, že letos už mám přes 500 kousků prodaných..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod hanse » 12. říjen 2020 18:02

Já měl začátek roku dobrý, ale od konce jara všeobecný propad (i když teď začátek října už zase docela šel) - asi budu muset zamakat, abych těch 150 prodejů na AS do konce roku dal. Doufám, že to stihnu, nechce se mi platit výpalné :)
+Bananaboy Hodnocení: +1
hanse

IP: 88.103.23.xx

Příspěvekod Neznamy » 13. říjen 2020 09:16

hanse píše:Doufám, že to stihnu, nechce se mi platit výpalné :)

Jaké výpalné sakra!? :evil: Když takhle uvažují samotní autoři, že nechtějí platit licenční poplatky, tak se pak nemůžeme divit, že ti co kupují fotky nebo grafiku, že by je nejraději chtěli zadarmo. Také by se nám asi nelíbilo, kdyby někdo placení za fotky nebo grafiku říkal výpalné.
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod koblihate » 13. říjen 2020 10:53

Neznamy píše:

Také by se nám asi nelíbilo, kdyby někdo placení za fotky nebo grafiku říkal výpalné.

Mě by to teda bylo u prdele :D
+Bananaboy Hodnocení: +1
koblihate

IP: 213.210.171.1xx

Příspěvekod hanse » 13. říjen 2020 11:25

Neznamy píše:

Jaké výpalné sakra!? :evil: Když takhle uvažují samotní autoři, že nechtějí platit licenční poplatky, tak se pak nemůžeme divit, že ti co kupují fotky nebo grafiku, že by je nejraději chtěli zadarmo. Také by se nám asi nelíbilo, kdyby někdo placení za fotky nebo grafiku říkal výpalné.

Promiň, jestli jsem se tě dotkl, ale nechce se mi platit licenční poplatky KAŽDÝ měsíc u softwaru, který použiju párkrát do měsíce na pár minut na specifické retuše (na vše ostatní používám jiný software s trvalou licencí). Krok Adobe vítám, že nabízí možnost získat Photoshop zdarma, ale dokážu se obejít i bez něj - zas to využití nemám takové, aby se mi to ekonomicky vyplatilo kupovat...
hanse

IP: 88.103.23.xx

Příspěvekod Neznamy » 13. říjen 2020 14:05

koblihate píše:Mě by to teda bylo u prdele :D

Njn, pak se nemůžeme divit, že nám vyplácí ss 0,1$ za prodej, když samotní autoři si neváží své práce.

hanse píše:Promiň, jestli jsem se tě dotkl

Ano, mě se to dotýká. My jako autoři musíme respektovat ostatní autory a jejich autorská práva. Když to nebudeme dělat my, tak ani potenciální kupující. Musíme holt jít příkladem, i když nás to něco stojí.

Chápu, že když Adobe software nepožíváš pravidelně, že se ti nevyplatí. A chápu, že rád využiješ jejich nabídky mít jej zdarma. Pocať to chápu. To slovo "výpalné" mě ale zkrátka rozčílilo. Je to platba za licence k výrobnímu nástroji jako každá jiná platba (jako třeba za pronájem prostor pro ateliér), a Adobe žádná mafie není (kde se slovo výpalné používá).
+Marsan Hodnocení: +1
Neznamy

Reputace: +58

Příspěvekod koblihate » 14. říjen 2020 05:27

Neznamy píše:
koblihate píše:Mě by to teda bylo u prdele :D

Njn, pak se nemůžeme divit, že nám vyplácí ss 0,1$ za prodej, když samotní autoři si neváží své práce.

Šmoulo a to že si nevážim své práce jsem psal kde? :D
koblihate

IP: 213.210.171.1xx

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse