| Hodnocení: 0 |
Začátečník píše:Dělám hlavně makro a prodeje by byly fajn, kdyby: velkou část prodejů mi tvoří Rusko. Je zajímavé, že kolikrát to je do nevýznamných, neznámých městeček v Rusku. Tyto prodeje jsou všechny za desetník. Prodeje do ostatních zemí jsou většinou lepší a to i do velkých amerických měst. Takže Voloďa ve vesničce na Uralu má to nejvýhodnější megapředplatné a americká vydavatelství ve velkých městech asi ne. Spíše je to jinak.
basti píše:Ehm, říkal jsem si, že SS dám ještě šanci, včera jsem nahrál fotky. Různé fotky, různé náměty - vše vyhozeno jako "out of focus". No tím končíme, na tohle fakt nemíním plýtvat energií.
| +Marian | Hodnocení: +1 |
Egeris píše:basti píše:Ehm, říkal jsem si, že SS dám ještě šanci, včera jsem nahrál fotky. Různé fotky, různé náměty - vše vyhozeno jako "out of focus". No tím končíme, na tohle fakt nemíním plýtvat energií.
Na šutru je potřeba fotky odesílat ke schválení jen po pár kusech. Taky jsem dřív posílal celé dávky desítek fotek, ale vše vždy vyhozeno pro "out of focus". Když jsem ty stejné fotky posílal třeba po pěti, pak všechny prošly v pohodě.
Baldion píše:Já jsem v pátek na shutterstock nahrál tři naprosto odlišné vektorové grafy. Jeden schválili a dva vyhodili pro přílišnou podobnost. No nic, tak se budou prodávat na ostatních fotobankách.
ivusakzkrabice píše:Na foru na facebooku se řeší, že od soboty všem vše vyhazují na out of focus.. zřejmě už nahradili lidi technikou, která jim skvěle funguje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.