hypotekyfidler.cz píše:Raději jsem se ještě podíval do mailu, který mám registrovaný u Adobe (na ten moc nechodím).
Když jsem uplatnil ten kód (celkem jsem nakoupil 3) tak mi přišel vždycky od Adobe potvrzovací mail s tímto zněním:
Tak asi prodávali ty kódy z různých zdrojů a měl jsem kliku, že ty moje byly cajk.
Každopádně jsem nakupoval v dobré víře a od Adobe to mám i potvrzené písemně v mailu.
Adobe nikdy komerčním zákazníkům nedodávalo licence za €100. Ty kódy jsou s největší pravděpodobností OK, ale určené pro studenty či školy se speciálními smlouvami. Takže ano, Adobe vám klidně po aplikaci kódu mohlo napsat že je vše OK (protože ten kód ověřili), ale samotný kód nebyl určen pro vás, ale pro studenta školy se speciální smlouvou, což asi nejste. Což samozřejmě ten, který to prodává, dobře věděl. Proto jste takové licence mohl koupit jen u obskurdních firem, nikdy ne u partnerů Adobe? Proč asi?
Je samozřejmě možné, že Adobe nedokáže vystopovat všechny tyto transakce (to bychom museli vědět, v jakém systému a jak ta díra vznikla), takže třeba vám takto získané předplatné v klidu doběhne. Anebo taky ne - jak je vidět na facebookiu ve skupině Grafici, kde už to některým lidem, kteří nakoupili kódy u Softeware-Code, zablokovali.