ingramportal.com dotaz - jaký styl fotek berou?

Jste na fotobankách noví? Pište sem, pokud se chcete zeptat na ty nejzákladnější věci, potřebujete poradit, nebo se jen přivítat s místní komunitou.

ingramportal.com dotaz - jaký styl fotek berou?

Příspěvekod vhisky » 14. srpen 2020 08:23

Ahoj, s fotobankami teprve začínáme, prosím o váš názor. Nahrávám fotky na 8 fotobank a schválení fotek je cca 85%. Teď pár dní zpět se mi podařilo registrovat na ingramportal, který sype fotky na další servery mezi které patří i Getty imag., Alamy a dalších cca 10 bank + má nějakých 120 partnerů.. Vybral jsem top 50 fotek a z nich schválili 9. Včera jsem fotil okurky :D ve fotostanu, udělal 9 čistých obrázků na bílém pozadí s menším stínem, očistil ve Fotoshopu + z kolečka okurky texturu a pozadí - zamítnuto vše z důvodu: Not commercially viable : Image does not meet commercial requirements. It may not follow trends or be content which we deem commercial presently. (ostatní banky vzali všechny fotky na 100%)
A nikde se prostě na tom serveru není jediná fotka k náhledu, co tam ty lidi uploadují.. Nevíte někdo na jaký styl fotek se tenhle portál zaměřuje? Textury a pozadí nevzal ani jedno, schválili mi akorát šachy na černém pozadí, květinu co fotila přítelkyně a dort, to je ale vše..

Předem díky :)
Hodnocení: 0
vhisky

Reputace: 0

Re: ingramportal.com dotaz - jaký styl fotek berou?

Příspěvekod GreatWhite » 14. srpen 2020 09:50

takovou tvorbu chtějí https://www.ingimage.com/ nebo tady https://www.signelements.com/
vždyť mají odkazy na své titulce ;)
pokud jste na to dva, tak máte obrovskou výhodu. Doporučuji se vzájemně zakomponovávat do focení a na okurky ve stanu se vyprdnout, to už tady bylo milionkrát ;) některé vybíravější banky to nebudou už vůbec přijímat
GreatWhite

Reputace: +155

Příspěvekod vhisky » 14. srpen 2020 10:59

No jo, už to vidím, to jsem ale vůl. Díky. No jinak začínáme do fotek dávat i nás, asi se na to zaměříme víc, to je dobrý nápad. Tak díky moc :)
vhisky

Reputace: 0

Příspěvekod rostik924 » 23. listopad 2020 10:54

Koukám na ten ingramportal, oni mne na ty další fotobanky budou dávat automaticky nebo se musím na každé z nich zaregistrovat. Nabíhá tam tabulka s odkliknutím jednotlivých portálů tak nevím jestli se tam musím regnout, nebo mi to tam nasypou sami
rostik924

Reputace: +5

Zpět na Diskuse pro nováčky