Vlákno stížností a nářků

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Vlákno stížností a nářků

Příspěvekod ivusakzkrabice » 1. prosinec 2020 17:35

Já měla štěstí asi na 3 fajn prodeje, tak listopad nedopad na šutru tak katastrofálně jako říjen, kdy jsem se ještě dvacátého bála, že se snad výplatní částky na konci měsíce nedočkám.. Nejlepší byl dojezd - poslední dny v měsíci byly fakt deseticentové, na dolar člověk potřeboval prodat 10 fotek, bylo mi z toho akorát tak smutno.
AS jel v listopadu fajn, rekord mám ale jen v počtu prodejů za měsíc.
123RF mimo to, že po mě chce denně i 5 přihlášení, poslední měsíce u mě skomírá nejvíce a snad jako jediní mi sem tam vyhazují fotky.
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod shalom3 » 1. prosinec 2020 18:31

Když tak zmiňujete ta videa, tak mně se jich letos prodalo na Shutru celkem dost. Jenže v průměru tak za 35 centů.
Po půl roce jsem si řekla, že pokusně ještě něco nahraji. Posílám to přes Stocksubmitter, nahraje se to tak na pátý pokus. Vždycky to hlásí, že mám špatné přihlašovací údaje, pak na další pokusy už jsou najednou ty přihlašovací údaje jakoby dobré a projde to. Někdy ale třeba až za dva dny.Skoro mám tendenci to chápat jako signál, že už to fakt nemá cenu.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Bananaboy » 1. prosinec 2020 18:42

Niekto tu písal, že videá prijímajú až na druhý pokus, tak to by ma asi drblo, keby som nahrával jedno video 4 alebo 5 hodín a oni by mi ho neprijali a musel by som ho nahrávať znovu.
Na našej ulici ale momentálne kladú do zeme nejaké káble, tak pevne verím, že to už bude konečne nejaká optika a že čoskoro budem mať už rýchly internet. Potom im tam ešte možno donahrávam zvyšné videá, čo mi bez úžitku hnijú na disku.
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod Egeris » 1. prosinec 2020 19:11

Bananaboy píše:Niekto tu písal, že videá prijímajú až na druhý pokus, tak to by ma asi drblo, keby som nahrával jedno video 4 alebo 5 hodín a oni by mi ho neprijali a musel by som ho nahrávať znovu.
Na našej ulici ale momentálne kladú do zeme nejaké káble, tak pevne verím, že to už bude konečne nejaká optika a že čoskoro budem mať už rýchly internet. Potom im tam ešte možno donahrávam zvyšné videá, čo mi bez úžitku hnijú na disku.

Tak to zažiješ trpké zklamání, FTP šutru jede průměrnou rychlostí 150 kB/s :lol:
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod ivusakzkrabice » 1. prosinec 2020 19:18

Bananaboy píše:...
Na našej ulici ale momentálne kladú do zeme nejaké káble, ....

Já ti nevím, nám to tady taky slibujou a kolem kopou, ale mám dojem, že pokládaj káble asi jen takhle.. 8-)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... rfumer.jpg
+Bananaboy, +Marian Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Příspěvekod PandaWild » 1. prosinec 2020 20:26

ivusakzkrabice píše:Já ti nevím, nám to tady taky slibujou a kolem kopou, ale mám dojem, že pokládaj káble asi jen takhle.. 8-)
To vypadá na optickou vysokorychlostní přípojku.
+ivusakzkrabice, +shalom3 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ubu Mbekele » 1. prosinec 2020 23:42

No, u nás taky kopali a nakonec se toho vyklubala kanalizace. Což taky nemusí být na škodu. Třeba potom půjdou poslat data na DVD potrubní poštou přes Severní moře... :D Ftp mi taky funguje na šutr všelijak.
+shalom3 Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 2. prosinec 2020 00:38

Určitě, kanalizace především. Protože do budoucna, když se něco kloudně prodá, tak se z toho po....
+Marian Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 2. prosinec 2020 08:31

PandaWild píše:
ivusakzkrabice píše:Já ti nevím, nám to tady taky slibujou a kolem kopou, ale mám dojem, že pokládaj káble asi jen takhle.. 8-)
To vypadá na optickou vysokorychlostní přípojku.

Je potřeba pořádně tlustej kabel, takže obyvatelé v okolí by měli jíst hodně luštěniny, aby se ta videa dobře a rychle uploadovala :)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Painter » 3. prosinec 2020 17:21

ivusakzkrabice píše:...měli jíst hodně luštěniny, aby se ta videa dobře a rychle uploadovala :)

Dnes prodané video za 1,55 a minulý měsíc další 2 videa s podobnou cenou. To už se ani nevyplatí kupovat ty luštěniny. Vyjdou dráž než výdělek z videí. Chtěl jsem jet víceméně už jen videa ale teď s občasným démand prodejem za 4$ jsou lepší fotky a vektory než videa. A navíc je tam více prodejů. :(
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse