Slávim

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Slávim

Příspěvekod PandaWild » 8. leden 2021 19:18

A když ne, tak aspoň budeš mít hezké veselé obrázky pohoří pro fotobanky. 8-)
cryptopredict.png
cryptopredict.png (12.83 KiB) Zobrazeno 2697 krát
+Bananaboy, +shalom3 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 8. leden 2021 20:53

Jo, poznávám ten obrázek - takhle to nějak bylo, když jsem v roce 2003-2008 obchodovala kapku s akciemi. Akorát to údolíčko napravo bylo hlubší a ta hora nebyla tak vysokánská, ale docela slušná :lol: Tedy jsem se na to vykašlala, na účtě jsem nechala ležet jen pár dividendových titulů, které během 10 let tu ztrátu zhruba přemázly a teď už mám od toho pokojíček nadobro. A to jsem měla hlavně ČEZ, protože jsem předpokládala, že se snad úplně nezhasne.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 8. leden 2021 21:02

Bananaboy píše:No niečo som nakúpil. Podľa odhadu odborníkov má ísť bitcoin časom až na 400 000 USD, takže sa oplatí aj teraz kupovať.

V téhle hře - a jim podobných - se dá vydělat, ale mnohem těžší než správně koupit, je ve správný čas prodat - mám s tím své zkušenosti. Pokud ale nechceš přijít úplně na buben, tak nesmíš dělat hlavně jednu věc, věřit odborníkům. Ti skuteční odborníci obchodují na svůj účet a o know how se nedělí. V téhle hře se nic neprodukuje, takže něčí zisk je automaticky něčí ztráta a oni potřebují investory jako jsme my, aby mohli vydělávat.
+Bananaboy, +Marian, +Neznamy, +PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +5
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Bananaboy » 8. leden 2021 21:21

No... dom som kvôli tomu nezastavil a ani nepredal ľadvinu, takže som v kľude. Tú sumu ktorú som do toho investoval som ochotný v prípade straty oželieť. Keď tak v najhoršom nebudem mesiac žrať. :lol: :lol:
Ale naopak ak sa bude dariť, tak tam každý mesiac priložím "do ohňa" polienko v hodnote sumy, ktorú som tam už dal, aby zisky rástli rýchlejšie.
Bananaboy

Reputace: +1079

Příspěvekod shalom3 » 8. leden 2021 21:47

Vidím to úplně stejně, jako hypotekyfidler. Ze začátku jsem se naivně domnívala, že jde o to, sledovat ekonomické výsledky podniků. To byla skutečně dětinská představa. Rok 2008 mi otevřel oči a dospěla jsem k tomu, že o nějaké ekonomice to není vůbec, nýbrž jen a jen o davové hysterii. Zlehčeně - někdo prostě pustí zprávu, že zima bude tuhá, energetika bude mít velké tržby = akcie jdou nahoru, dotyčný si namastí kapsu. Pak pustí novou zprávu, že se otočil větřík, zima bude teploučká a energetika bude prodělávat = akcie jdou dolů, tedy si je nakoupí...a znovu. Mé iluze totálně rozpustil článek, ve kterém se psalo o nějaké letecké společnosti, jejíž akcie propadly během odpoledne o desítky procent. Nakonec se zjistil i důvod - někde na internetu se vynořil 10 let starý článek z doby, kdy společnost měla závažné problémy - ;) .
+PandaWild Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 9. leden 2021 09:55

hypotekyfidler.cz píše:...tak nesmíš dělat hlavně jednu věc, věřit odborníkům...
A já věřil emailům "Řekneme vám jak vydělávat velké peníze z domova bez práce!" a slovům politiků "Děláme to pro vás!" :geek:
+Marsan, +shalom3 Hodnocení: +2
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Marsan » 9. leden 2021 11:49

PandaWild píše:
hypotekyfidler.cz píše:...tak nesmíš dělat hlavně jednu věc, věřit odborníkům...
A já věřil emailům "Řekneme vám jak vydělávat velké peníze z domova bez práce!" a slovům politiků "Děláme to pro vás!" :geek:

a ten mejl co jsem na něj poslal údaje od účtu taky lhal.... :?: :?: :?:
"já bit bohati občan, vy myt dobra den, ja poslat velki penyz na vaz banka, vy dat heslo" :shock: :shock: :shock:
+PandaWild, +shalom3 Hodnocení: +2
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod TomasK » 13. leden 2021 11:19

Ten hrejivy pocit, kdyz clovek konecne dosahne 3. level na SS a ma konecne s $37 narok na vyplatu, je nepopsatelny :lol:
+Marian, +ivusakzkrabice Hodnocení: +2
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod Baldion » 13. leden 2021 11:22

TomasK píše:Ten hrejivy pocit, kdyz clovek konecne dosahne 3. level na SS a ma konecne s $37 narok na vyplatu, je nepopsatelny :lol:

Jojo, je to mazec :P
Baldion

Reputace: +131

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. leden 2021 13:14

TomasK píše:Ten hrejivy pocit, kdyz clovek konecne dosahne 3. level na SS a ma konecne s $37 narok na vyplatu, je nepopsatelny :lol:

Gratuluji a přidávám se k zástupu závistivců 8-) :lol:
+TomasK Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse