shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod Pavson » 13. leden 2021 09:29

Zdravím na shutru mi to pise
Dosáhli jste limitu účtu pro odeslání. Před odesláním dalšího obsahu počkejte 24 hodin.
nevíte kde je tabulka s tema limitama?
Hodnocení: 0
Pavson

IP: 85.160.13.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 13. leden 2021 10:20

Zajimava informace. Take mi to vcera ukazovalo podobne nesmysly a branilo v odesilani souboru. Po cca hodine se vse zase rozbehlo. Zadne limity pro upload zatim nezverejnili. Mozna je to zase jen nejaky dalsi pokus o znechuceni zbyvajicich dodavatelu.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod GreatWhite » 13. leden 2021 11:10

aha tak to vypadá, že další krok bude omezený počet uploadů na 24 hodinový časový úsek. Nevýhoda pro ty kdo nahrává nárazově a nechce se s tím každý den otravovat. Na druhou stranu by to mohlo eliminovat fabriky. Záleží jaké počty budou povoleny
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Ubu Mbekele » 13. leden 2021 12:44

Ochrana robotů a Indů před přetížením??? Vypadly mi najednou fotky, vektory i videa. Tak nevím jestli je to vázané na počet souborů, nebo objem dat. Fotolia - Adobe měla ve zvyku po masívním uploadu shodit na nějakou dobu prodeje. Tak uvidíme jakou kulišárnu Šutr zase vymyslí... :|
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Příspěvekod shalom3 » 13. leden 2021 12:55

Kdyby uploady byly omezené rozumným způsobem už tak před pěti lety, tak by možná byla situace dneska jiná - nedošlo by k zahlcení srač...ma na úkor kvality. Za rozumné bych nepovažovala denní limity, ale měsíční limit. To by vyhovovalo i tomu, kdo nechce nehrávat denně, ale připraví si více souborů a nahrává najednou.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod duben » 21. leden 2021 11:47

Tak na to dnes koukám, Shutterstock 2x stažení jako Adobe stock ... jenže odměna u Adobe je za tu polovinu stažení 2x ta velká oproti Shutterstocku ... vlastně o něco víc, protože Adobe je v EUR a Shutterstock v USD
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. leden 2021 11:56

GreatWhite píše:aha tak to vypadá, že další krok bude omezený počet uploadů na 24 hodinový časový úsek. Nevýhoda pro ty kdo nahrává nárazově a nechce se s tím každý den otravovat. Na druhou stranu by to mohlo eliminovat fabriky. Záleží jaké počty budou povoleny

Pokud nějaké omezení nastane, tak se obávám, že nějakou cestičkou, ať už přímou či klikatou, fabriky dostanou povolení nahrávat opět bez limitu..
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Painter » 21. leden 2021 13:25

duben píše:Tak na to dnes koukám, Shutterstock 2x stažení jako Adobe stock ... jenže odměna u Adobe je za tu polovinu stažení 2x ta velká oproti Shutterstocku ... vlastně o něco víc, protože Adobe je v EUR a Shutterstock v USD

jj tenhle měsíc je fakt katastrofa. Celou dobu si říkám že ty desetníky vlastně ani nějak nevadí. Dohnaly to vždy větší prodeje a nakonec v prosinci jsem měl největší výdělek za celou dobu co prodávám. A hned měsíc nato - leden - mám zatím desetinu co v prosinci a cca pětinu "normálního" výdělku. Žádný démand (respektive 2 za cca 1,4 (kde jsou 4$ prodeje?)) a o větších prodejích ani nemluvím. Jestli tam něco nepřiletí tak je to fakt mazec.
Odkazuji se proto na pravidlo ve vláknu stížností a nářků a tímto si oficiálně stěžuji doufám že bude vyslíšeno a přijde větší prodej. Běda jestli tam nic nenaskočí. :D
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod ivusakzkrabice » 21. leden 2021 13:44

Mě se neprodává napříč fotobankama, mám celkovou krizi.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod duben » 21. leden 2021 13:46

Já tu mám přes 100 nádherných fotek sov, dravců a rysů, ale při tomhle mám skoro nulovou motivaci dělat klíčová slova a popisky. A to nemluvím o dalších X fotosériích co mám k vyvolání ... samé lepší fotky, ale přemýšlím kam to budu dávat, abych neházel perly s...shutterstocku :D
+basti, +zdenat5 Hodnocení: +2
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock