Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod shalom3 » 1. březen 2021 00:36

Viděla bych to na nějakou fiktivní objednávečku - např. série fotografií pro účely výběrového řízení, nějaké jarní téma....Mohla by fungovat i vytištěná mailová pozvánka na nějakou schůzku za účelem sjednání fotografické zakázky (jakože to nedopadne, po tom už se sotva někdo bude pídit), mít s sebou navíc i ŽL nebo nějaký doklad, že mě focení živí. Chce to odzkoušet, jde asi o to, na jakého pitomce člověk narazí.
Jo, já to mám ještě horší, trvalý pobyt na pražské adrese, ale fyzicky již drahnou dobu na chalupě. Tak budu s sebou vláčet nějaký dopis adresovaný na chalupu. :lol:
Ale tak,dobrý. Ve Švýcarsku se musel prý vyplňovat formulář, ke komu jdu na návštěvu. To asi teprv přijde.
Hodnocení: 0
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Lenka » 1. březen 2021 07:33

Ubu Mbekele píše:Dotaz pro full time kolegy fotografy. Jak budete prokazovat duvod k ceste do jineho okresu za ucelem volne autorske tvorby? Nechce se mi ukazovat kdejakemu pobudovi v uniforme portfolio... Tipuji, ze slusna domluva asi vsude fungovat nebude...

A kámoše pojišťováka nemáte? Nebo někoho na MŽP? V tisku? Že jedete fotit havárku třeba? :-) Jinak to moc nevidím, kamarádka co fotí na zakázku těhotný ženský v krajině už rok nemůže dělat, protože covid.
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod shalom3 » 1. březen 2021 12:06

Teoreticky k tomu, aby se člověk dostal na jiný okres, potřebuje mít příbuzné, kteří potřebují pomoci se zvířectvem. Teda psalo se to asi před dvěma dny, nevím, jestli to platí. ;)
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 1. březen 2021 12:47

K tomu, aby se člověk dostal do zaměstnání v jiném okrese, potřebuje potvrzení od zaměstnavatele. Nejdříve si pro ně ovšem musí zajet, a k tomu potřebuje potvrzení od zaměstnavatele. .. Hm, počítá se tu s časovým paradoxem, předávání skrze časový portál?
+shalom3 Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod ypres.bass » 1. březen 2021 14:38

PandaWild píše:K tomu, aby se člověk dostal do zaměstnání v jiném okrese, potřebuje potvrzení od zaměstnavatele. Nejdříve si pro ně ovšem musí zajet, a k tomu potřebuje potvrzení od zaměstnavatele. .. Hm, počítá se tu s časovým paradoxem, předávání skrze časový portál?
tak pokud vím, tak nemá k tomu daleko, ale pošta ještě nezkrachovala...
www.politicon.eu | www.simonds.store
ypres.bass

Reputace: +26

Příspěvekod PandaWild » 1. březen 2021 14:51

Když to vláda vyhlásí v sobotu, tak k cestě do práce v pondělí potřebuji i s využitím Pošty časový portál. :-) Což mi připomnělo situaci s vyhlášením nutnosti respirátorů, které se prý snadno daly objednat přes net .. ovšem s dobou dodání kdy už byly k ničemu. Ještě že máme ty portály.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Ubu Mbekele » 1. březen 2021 15:22

Jo jo, budu se radeji vsude teleportovat.
Dceru dnes mistroval pri prochazce bdely prislusnik MP kvuli sluchatkum v usich - respirator mela.
Nema sluchatka nosit aby mohla vcas reagovat na vyzvu verejneho cinitele. Vzpomnel jsem si na dobu kdy nam "Sedy mor" trhal bundy kvuli nasivkam.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod Ubu Mbekele » 3. březen 2021 09:47

Problém s cestováním po republice je vyřešen. Fotografové mají vyjímku. Cestu - činnost mohou doložit živnostenským listem. Fotografovat mohou skupinky do patnácti osob s nasazenými respirátory a dvoumetrovými rozestupy.... :D Každopádně mohou fotografovat i přírodu a zvířata. Informaci jsem získal dotazem u PČR.
+duben Hodnocení: +1
Ubu Mbekele

IP: 85.163.114.xx

Reputace: 0

Příspěvekod CaptureLight » 3. březen 2021 12:20

Jen upřesnění z oficiálního webu.
Přílohy
Screenshot 2021-03-03 at 12.17.43.png
Screenshot 2021-03-03 at 12.17.43.png (206.43 KiB) Zobrazeno 2754 krát
CaptureLight