výdělek Istock

Re: výdělek Istock

Příspěvekod Egeris » 19. březen 2021 09:39

Já zatím na istocku prodal video nejmíň za 90 centů, zatímco na šutru za 60. Zlatej istock :lol:
Hodnocení: 0
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod Painter » 19. březen 2021 20:05

Hamin píše:Nadáváte tu furt na Shutter, ale já myslím, že Shutter je zlatej důl proti iStocku. Hlavně ten poslední řádek stojí za to :D

to je prd, já už dávám zadara
Obrázek
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 19. březen 2021 23:50

Ale to jsi na omylu, zobrazují se tu jen 2 desetinná místa. První 3-4 desetinná místa za čárkou jsou určená pro nuly, pak teprve začínají číslice. :mrgreen: V DeepMeta se ty částky zobrazují na pět desetinných míst.
U mne hafo prodejů, sumárně do dělá 7 USD a pár fifníků. Delší dobu už tam nenahrávám, ale uvažuji o zrušení účtu - to asi musím žádat na podporu?
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod Marsan » 20. březen 2021 08:15

Tento výdělek na is je nejhorší od doby co tam jsem..... :( :roll:
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod ivusakzkrabice » 20. březen 2021 08:58

Navíc dost masakrálně začali vyhazovat fotky, takže pápá istocku :lol: 8-)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Painter » 20. březen 2021 09:32

Já tohle neřeším. Samozřejmě že tyhle prodeje ser... štvou. Ale mám tam asi 150 prodejů a tohle je posledních 10 - 15 co jsou na prd. Beru to tak že kdyby IS neprodával takhle levno, tak by tam nebyly vůbec (nejspíš by to zákazník za větší cenu nekoupil). Celkový výdělek za únor je ale více než 2x větší než Šutr v únoru a třeba tragický leden na Šutru je dokonce pětina tohohle výdělku na IS. Takže jen ať klidně "prodávají" takto když pak jsou schopný prodat třeba ilustraci za 35$ která to vytáhne nahoru. Což třeba v lednu SS nedokázal. Je třeba koukat na celkový výdělek (ale to už se to řešilo hodněkrát).
Painter

IP: 178.255.168.xx

Příspěvekod admin » 20. březen 2021 11:09

Painter píše:Já tohle neřeším. Samozřejmě že tyhle prodeje ser... štvou. Ale mám tam asi 150 prodejů a tohle je posledních 10 - 15 co jsou na prd. Beru to tak že kdyby IS neprodával takhle levno, tak by tam nebyly vůbec (nejspíš by to zákazník za větší cenu nekoupil). Celkový výdělek za únor je ale více než 2x větší než Šutr v únoru a třeba tragický leden na Šutru je dokonce pětina tohohle výdělku na IS. Takže jen ať klidně "prodávají" takto když pak jsou schopný prodat třeba ilustraci za 35$ která to vytáhne nahoru. Což třeba v lednu SS nedokázal. Je třeba koukat na celkový výdělek (ale to už se to řešilo hodněkrát).

Přesně moje řeč, důležitá je celková suma, nebo průměrná prodejní cena. Ty 0,0000xxx nemusí být ani za prodej, ale třeba jen za zobrazení v nějakém API a podobně. V každém případě nemá moc smysl nad tím přemýšlet.
+weyo Hodnocení: +1
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Bananaboy » 20. březen 2021 11:42

Ja nechápem, prečo vôbec sledujete tie IStock štatistiky. Ja som sa na svoje zárobky na IStocku nepozrel už snáď aj dva roky. Keď mi niečo z IStocku pristane na PayPale, tak mi príde e-mail a hotovo. Už pomaly prestávam sledovať aj zárobky na Shutterstocku. Krásne časy, keď som celý nažhavený pozeral Earnings Summary tabuľku aj 20x denne sú už dávno preč. Teraz kuknem na zárobky na Shutterstocku tak 3-4x za mesiac a to mi stačí.
+zdenat5 Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1077

Příspěvekod Fauren » 20. březen 2021 16:55

ivusakzkrabice píše:Navíc dost masakrálně začali vyhazovat fotky, takže pápá istocku :lol: 8-)

s tím se nepotýkám... jen mě stvou, že musím dávat u stejných lidí pořád novej MR, protože kromě focení sebe samého musí být ve stejném datumu :?
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod castyhost » 1. duben 2021 12:38

za posledni rok podstatne ubylo fotek, ktere z iStocku prebira Getty pro ten jejich super tajnej "Premium Access agreement", tak to bude asi i konec lepsich prodeju na iStocku
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

PředchozíDalší

Zpět na iStock