Getty Images Exclusive

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

Re: Getty Images Exclusive

Příspěvekod castyhost » 4. květen 2021 19:49

admine,
ten jiny pripad je defraudace, viz pozadavaek autorstvi tvorby pri zakladani uctu, a pochybuju, ze by se do toho pravnik vubec angazoval...leda by kamarada prohlasil za pravne nezpusobileho

upload na Getty, iStock a zaroven k agenturam typu eyeem, zoonar, stockphotosecrets ktere zijou z "rucniho vyberu" pro Getty konci mazanim uctu na Getty, iStocku a blokaci autora
na MicrostockGroup foru asi neco bude

jaromirovi jsem nasel 2x "Lonely man with phone", snad to ma osetrene
Hodnocení: 0
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Re: Getty Images Exclusive

Příspěvekod Chalabala » 4. květen 2021 21:35

castyhost píše:admine,
ten jiny pripad je defraudace, viz pozadavaek autorstvi tvorby pri zakladani uctu, a pochybuju, ze by se do toho pravnik vubec angazoval...leda by kamarada prohlasil za pravne nezpusobileho

upload na Getty, iStock a zaroven k agenturam typu eyeem, zoonar, stockphotosecrets ktere zijou z "rucniho vyberu" pro Getty konci mazanim uctu na Getty, iStocku a blokaci autora
na MicrostockGroup foru asi neco bude

jaromirovi jsem nasel 2x "Lonely man with phone", snad to ma osetrene

"Lonely man with phone" se dá u mě najít i vícekrát, minimálně 5x, ale pokaždé jsem tuto práci nabízel neexkluzivně přes jinou agenturu (500px nebo EyEem). Soubory licencované exkluzivně na Getty, ale nesmí být vůbec podobné (žádné vyzobávky ze série) a na to je potřeba si dát opravdu pozor.
Hodnocení: 0
Chalabala

Reputace: +85

Předchozí

Zpět na Ostatní microstock fotobanky