shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod zdenat5 » 18. květen 2021 11:22

Pavson píše:Tak shutterstock uplně upadá.. naštěstí jedou jine fotobanky velký nárust mám na istock a adobe.. jakoby zákazníci přešli tam :-) ale shutterstock už je jenom stín..

Zajde ze světa a s ním doufám i zloděj Bill Gates - kill - Bill :mrgreen:
Hodnocení: 0
zdenat5

Reputace: +148

Příspěvekod Fauren » 18. květen 2021 18:20

Pavson píše:Tak shutterstock uplně upadá.. naštěstí jedou jine fotobanky velký nárust mám na istock a adobe.. jakoby zákazníci přešli tam :-) ale shutterstock už je jenom stín..

mě zas teď předvedl pár slušných prodejů :)
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod shalom3 » 19. květen 2021 22:46

Dneska mi přišel znění - viz níže. Nějak nechápu, může mi to někdo objasnit?
Dear Contributor,
Please be advised that the metadata of one or more of your assets have been modified due to an existing policy. Depictions of Zwarte Piet or Black Pete / usage of those names are not acceptable for commercial use. Depictions of Zwarte Piet may be acceptable for editorial use on a case by case basis. For more information, please consult Shutterstock’s Article “Why was my content rejected for Objectionable Content?” https://www.shutterstock.com/…n=1 Please evaluate your portfolio and remove any additional assets that meet the criteria listed above. Taking the time to review content for these purposes helps to remove inaccurate ideas and biases against marginalized and underrepresented communities. It benefits stock seekers and users in finding wonderful content that is welcoming and inclusive and offers a positive experience for all who are creating and sharing their stories with an audience..
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod castyhost » 20. květen 2021 04:51

Ty vyrazy jsou nazev zbozi nebo registr znamka, zmen to nebo dej jako editorial
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 20. květen 2021 06:18

Ale kdepak, už jsem na to přišla - viz https://cs.wikipedia.org/wiki/Zwarte_Piet. Choulostivý výraz z vektorového obrázku odstranili sami. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ještě mě nabádají, abych si zkontrolovala portfolio - no, na to se můžu vy...případně je mi při těch desetníkách úplně jedno, když odstraní úplně všechno oni sami.
Jo, za bolševiků se pár věcí nesmělo říkat. Teď už se asi nesmí říkat skoro vůbec nic. Možná i předložky, citoslovce a spojky mohou být pro některé magory urážlivé.
shalom3

Příspěvekod Tjava » 26. květen 2021 19:57

Ahojte
Prečítať to viem, ale čo to znamená?
v Earnings summary>Adjustment
When our systems detect fraudulent transactions or other illegal activity, we rescind rights to fraudulently obtained assets and reverse related transactions. If your assets are affected, corrections may need to be made to your account, including earnings adjustments and corrections to your download count.

Aké fraudulent transactions alebo other illegal activity? Aké opravy na účte, úpravy zárobkov atď.?
Ďakujem
Tjava

Reputace: +2

Příspěvekod PandaWild » 26. květen 2021 21:52

To bude znamenat že když zjistí podvodné transakce od kupujícího (jako např. použití kradené kreditky), tak že provedou zpětné opravy, jako zrušení transakce, opravu počtu downloadů a opravu příjmů.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod shalom3 » 27. květen 2021 09:00

Také bych to tak chápala, ale je divné, že to předtím nedělali. U jiných fb se mi to stávalo, zejména u Depositphotos, ale na Shitru snad nikdy. Měla jsem za to, že ty downloady jsou někde skryté, dokud se to neověří a pak se teprve zobrazí. No, jen aby každý druhý prodej pak nebyl systémem nahlížen jako podvodná aktivita. :mrgreen:
shalom3

Příspěvekod ivusakzkrabice » 27. květen 2021 11:21

U Dreams a Deposit se mi to čas od času stane. Mám dojem jestli mi jednou neklesla částka o 1 prodej kdysi i na adobe.

U mě by to bylo poslední dobou jedno. Šutr v zoufalství, Adobe na brutálním propadu prodejů.
123RF se drží na svém, iStock při stále nižších částkách vykazuje více prodejů a a Deposit s Dreams mi jsou v lehkém nadprůměru, což je taková kapička v Mácháči (slovo o moři bych raději v rámci slušnosti pro letošem vynechala). :(
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Painter » 27. květen 2021 15:30

sakra co ještě vymyslí
Prach / Nečistoty / Vlhkost / Odrazy: V klipu se objevuje prach, nečistoty, vlhkost či odrazy.
Painter

IP: 178.255.168.xx

Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock