| Hodnocení: 0 |
admin píše:Kde se vám ta informace zobrazuje? Mně žádný email nepřišel... ale možná je to tím, že tam mám z 99 procent vektory a těch se to netýká...?
GreatWhite píše:anebo naopak to spoustu eventuálních zákazníků odradí od předplatného, protože se spokojí s obsahem zdarma. Celé je to jenom nastavené na to, aby se nějaký obsah zadarmo nabídl zákázníkům creative cloud. Velcí zákazníci, časopisy atd si stejně budou dál platit balíčky předplatného a těm bude nějaká zdarma sekce ukradená. Ti by si tu určitou fotku stáhli za prachy. Nevím, jestli se budou obrázky zdarma zobrazovat v portfoliu autoraa těžko říct na jaké pozice ve vyhledávání naskočí ty obrázky po těch 12 měsících.
každopádně je to jenom další krůček k zániku placeného obsahu. Za pár roků to pro velký zájem budou vykupovat za 1 kredit.
Egeris píše:Jde někomu z vás kliknout na to tlačítko "Souhlasím"? Já ho mám stále neaktivní ať dělám co dělám...
Uživatelé procházející toto fórum: Seznam.cz
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.