Adobe Stock Upfront Royalty Payment Opportunity

Re: Adobe Stock Upfront Royalty Payment Opportunity

Příspěvekod Egeris » 8. červen 2021 16:49

CaptureLight píše:
Egeris píše:Jde někomu z vás kliknout na to tlačítko "Souhlasím"? Já ho mám stále neaktivní ať dělám co dělám...

Musíš dočíst až nakonec. Jakože jsi to přečetla. Pak je Souhlasím aktivní.

To jsem samozřejmě zkusil jako první, bohužel to nefunguje ani tak. Ale soudě podle Adobe fóra to nefunguje spoustě lidem, tak to snad opraví.
Hodnocení: 0
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod Egeris » 8. červen 2021 16:54

Tak už jsem přišel na to, proč to nefungovalo. Musíte si ten dialog otevřít na monitoru, kde máte nastavenou 100% velikost textu (což jsou obvykle full hd rozlišení). Já na 4K displeji mám 150% a s tím se to tlačítko asi nedokázalo vyrovnat.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod ivusakzkrabice » 8. červen 2021 16:55

Tak já zas pro změnu nevidím ty moje nanominované, AS říká, že je jich 600, ale já se k nim nedostanu :(
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod belinka » 8. červen 2021 17:05

ivusakzkrabice píše:Tak já zas pro změnu nevidím ty moje nanominované, AS říká, že je jich 600, ale já se k nim nedostanu :(

na pravej strane nad fotkami je stvorček .... pod tým kaktusom či čo to tam je nakreslené
belinka

Reputace: +17

Příspěvekod ivusakzkrabice » 8. červen 2021 17:33

belinka píše:
ivusakzkrabice píše:Tak já zas pro změnu nevidím ty moje nanominované, AS říká, že je jich 600, ale já se k nim nedostanu :(

na pravej strane nad fotkami je stvorček .... pod tým kaktusom či čo to tam je nakreslené

Spíš me můj firefox postupně trestal za hromady záložek.. už jsem o ně přišla a už fotky vidím, ale je to klikačka a koukám, že tam stejně nejde přidat nic jiného než mi nabídli..
ivusakzkrabice

Příspěvekod duben » 8. červen 2021 18:04

Mimo toho co sami vybrali nejde nic přidat a hodně z toho co vybrali jsou fotky co se jinde prodávají, tak je asi nechci dávat celý rok zdarma. Takže ve výsledku jsem jich do té free collection zase tak moc nenaklikal.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod GreatWhite » 8. červen 2021 18:24

nevím no, tam je ještě riziko, že to prostě nějací vychcaní rusáci budou stahovat jak na běžícím pásu zadarmo a pak budou zakládat účty na shutterstocku, istocku a bůh ví kde a vesele prodávat... :? jestli si s vidinou rychlejších peněz člověk nezadělává na potíže do budoucna
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Fauren » 8. červen 2021 19:02

Egeris píše:Tak už jsem přišel na to, proč to nefungovalo. Musíte si ten dialog otevřít na monitoru, kde máte nastavenou 100% velikost textu (což jsou obvykle full hd rozlišení). Já na 4K displeji mám 150% a s tím se to tlačítko asi nedokázalo vyrovnat.

mě to nefunguje tak ani tak
Fauren

Reputace: +67

Příspěvekod ivusakzkrabice » 8. červen 2021 20:13

GreatWhite píše:nevím no, tam je ještě riziko, že to prostě nějací vychcaní rusáci budou stahovat jak na běžícím pásu zadarmo a pak budou zakládat účty na shutterstocku, istocku a bůh ví kde a vesele prodávat... :? jestli si s vidinou rychlejších peněz člověk nezadělává na potíže do budoucna

Myslím, že při současných cenách fotek na šutru a přeplatných je to asi jedno, zda to budou krást z šutru nebo adobu 8-)
ivusakzkrabice

Příspěvekod Sagi » 8. červen 2021 20:38

Fauren píše:
Egeris píše:Tak už jsem přišel na to, proč to nefungovalo. Musíte si ten dialog otevřít na monitoru, kde máte nastavenou 100% velikost textu (což jsou obvykle full hd rozlišení). Já na 4K displeji mám 150% a s tím se to tlačítko asi nedokázalo vyrovnat.

mě to nefunguje tak ani tak

Zkus to přes jiný prohlížeč (Firefox), přes Chrome mi to taky nefungovalo.
Sagi

Reputace: +41

PředchozíDalší

Zpět na Fotolia