Zdravím,
prosím o radu zkušenější přispěvatele. U vícero FB jsem narazil na problém u schvalování. Požadují „smlouvu s majitelem objektu“ a referenční obrázky/fotky. Smlouva s majitelem objektu zní zvláštně, když se jedná o jednoduché ručně malované obrázky zpracované do PC a dále zpracované do výsledných ilustrací. Toto chápu, že se jedná prostě o „formulář, který slouží pro více účelů“. Trochu tápu, zda mám tento formulář opravdu vyplnit „sám se sebou“. Neexistuje nějaká možnost, kde jen „potvrdím“, že já jsem autor a tedy majitel kreslených předloh. Popřípadě někde přidat poznámku pro schvalování…?
Jde úplně o jednoduché akvarelové obrázky, tyto jsem naskenoval do PC a vytvořil různé kombinace těchto tvarů. U některých FB byly obrázky přijaty bez problému a pak relativně dobře prodávány. Zkoušel jsem k obrázku přiložit vyfocené „originály“ ručně kreslených obrázků a pak naskenované tyto obrázky. Obrázky byly přesto zamítnuty.
Vzhledem k relativně dobrému prodeji bych rád zjistil, co vlastně FB požadují. Dokázal by mi někdo polopaticky (ideál s konkrétním příkladem) vysvětlit, co přesně požadují, co je nutné vyplnit, jaký druh „referenčních fotek“ je třeba přiložit.
Děkuji moc za každou radu a pěkný den!