Alamy - vektory a ilustrace

Fotobanky, které prodávají obrázky s licencí RM (například Alamy)

Alamy - vektory a ilustrace

Příspěvekod Martin z kopce » 4. duben 2022 19:16

Rád bych požádal o trochu fotobankové moudrosti. Jak je to s Alamy a vektory? Lze tam nahrávat stejné běžné ilustrace jako na jiné fotobanky, nebo mají jiné kvalitativní požadavky? Lze tam nahrávat i rastrové ilustrace? Jaké jsou vaše zkušenosti s Alamy a ilustracemi?
Hodnocení: 0
Martin z kopce

Reputace: +4

Re: Alamy - vektory a ilustrace

Příspěvekod admin » 5. duben 2022 08:03

Nahráváš klasicky EPS+JPG, nic zvláštního nepožadují, ale prodeje jsou docela malé - přece jen jsou mnohem více zaměření na fotky.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Martin z kopce » 5. duben 2022 09:38

admin píše:Nahráváš klasicky EPS+JPG, nic zvláštního nepožadují, ale prodeje jsou docela malé - přece jen jsou mnohem více zaměření na fotky.

Děkuji.
Martin z kopce

Reputace: +4

Příspěvekod zdenat5 » 3. srpen 2022 13:50

Tak sem se zaregistrovala - a samozřejmě jsem to zase zvojtila :oops: . Při prvním nahrávání nějakých tří kousků - asi pro posouzení :?: - jsem to nahrála přes webové rozhraní - samo jen jako jpg - EPS neprošel. Písli u toho, že to posoudí za 3 týdny - mají toho moc. Objevilo se to hned v image manager. Druhý den mi přišel email , že je to schváleno. Tak jsem nahrála 5 vektorů - tentokrát přes FTP - do složky vector - přenosy se zdařily, ale v image manageru už třetí den stále nejsou. :roll:
Co mne ale zaujalo - je cena - u mojí ilustrace je cenová nabídka jako u fota
https://www.alamy.com/fish-koi-carp-pol ... 17349.html?
zatím co u EPS je možnost jen 9,99 liber. to by mne zajímalo proč :?
Nebylo by lepší nahrát to tam jako .jpg :?: :!: :?:
Asi je to fuk, stejně se to neprodá. Zatím tam nahraju to nejstarší jen jako .jpg - tam jsem měla otevřené cesty a volné uzly - sice sem to opravila, ale třeba Pixta to nevzala. :cry:
zdenat5

Reputace: +148

Zpět na Macrostock fotobanky