NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU

Příspěvekod Doczky » 10. květen 2022 15:19

Dobrý den kolegové,
prosím vás stala se už někomu situace, že nemohl vybrat peníze z Paypalu? Mohu jen nakupovat v obchodech, ale poslat peníze do své banky ne. Snažím se zvýšit limity, ale i když poskytnu všechny informace, tak Paypal stále hlásí, že transakce neproběhla. Jejich podpora je tragická.

Člověku to tak nějak bere chuť cokoli pro foto-audio banky dělat, když mu stejně peníze nedorazí na účet. Nepotřebuji si neustále něco kupovat, ale i posílat na svůj domácí účet. :-)

Děkuji za případné postřehy. Podotýkám, že roční limit je tam nějakých 30.000,- Kč a stále se nedaří to navýšit.

Děkuji. Jirka
Hodnocení: 0
Doczky

Reputace: +5

Re: NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU

Příspěvekod ivusakzkrabice » 10. květen 2022 17:33

Kdysi se mi to stalo, když už přes můj paypal prošlo určité množství peněz, bylo tehdy potřeba něco odsouhlasit, projděte si mail, hromadnou poštu - tam to spadlo kdysi i mě, taky jsem se tím pár dní trápila. Co to přesně bylo už si nevzpomenu, ale varovali mne předem.. pak stačilo jen kliknutí a zase jsem mohla posílat do svý banky.
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod basti » 11. květen 2022 12:21

Jestli máte personal account, tak to může být ten problém. Protože PayPal to dost hlídá a jak tam začnou téct platby ve větším, tak prostě požaduje business account a smůla.

A jak už bylo řečeno výše, prošel bych si spam - obvykle posílají varování předem.
Bloguju o fotobankách na www.stockphotography.cz :)
basti

Reputace: +71

Příspěvekod Doczky » 11. květen 2022 12:35

Děkuji všem za odpovědi, ale prozatím furt to samé. Ve spamu ani emailu nic - to už jsem řešil loni. Stalo se mi to totiž už v loni na podzim. Po novém roce se limity znova vynulovaly a šlo to. Letos jsem upgradoval osobní učet na bussines, ale nepomohlo. :-(
Doczky

Příspěvekod TomasK » 11. květen 2022 14:34

Ja mam takovy pocit, ze si chteji overit majitele bankovniho uctu... matne si pamatuji, ze slo o to jim poslat pres platebni kartu dolar. Jinak tam byl limit 50k rocne. Ale uz je to dlouho, co jsem to delal.
TomasK

Reputace: +32

Příspěvekod Egeris » 11. květen 2022 14:37

Mně se tohle stalo nedávno, ale hned další den už to zase fungovalo.
Egeris

Reputace: +117

Příspěvekod ivusakzkrabice » 11. květen 2022 20:55

Našla jsem to, tady http://forum.fotobanky.cz/post63485.htm ... out#p63485

Oni tehdy chtěli ověřit občanku a ještě jeden doklad a navíc tam byl problém s chybou v kódu, kdy bylo potřeba přepnout paypal do češtiny. Jo zapotila jsem se tehdy, zkus si to celé proklikat, někde to na tebe bafnout musí, co po tobě chtějí. Případně se dá asi napsat na nějaký mail, kde ti odkaz na to, co chtějí pošlou. Držím pěsti, dej vědět, zda se zdařilo.
ivusakzkrabice

Příspěvekod Doczky » 12. květen 2022 13:23

Myslíte, že by pomohlo, kdybych tam vložil i údaje o své platební kartě? Zatím tam mám už několik let jen účet u ČSOB. Trochu se bojím dávat tam údaje o kartě...
Doczky

Příspěvekod ivusakzkrabice » 12. květen 2022 14:51

Doczky píše:Myslíte, že by pomohlo, kdybych tam vložil i údaje o své platební kartě? Zatím tam mám už několik let jen účet u ČSOB. Trochu se bojím dávat tam údaje o kartě...

Aha, tak to jsme ještě o krok zpět, než jsem čekala. Určitě není problém dát tam svoji kartu, pokud máte obavy, tak se v dnešní době dá v každé druhé bance zřídit bezplatně účet i s kartou, kde stačí mít jen pár drobných, pokud ty obavy jsou.
Kartu ověřenou u paypalu mám už dobrých 5 let a na fio účtě nemívám jen pár drobných, takže v klidu :)
+Doczky Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Příspěvekod castyhost » 12. květen 2022 18:01

dal jsem si do gugle "NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU" vyskakalo mi vsechny mozny rady a help z Paypalu

kdybych do toho chvili koukal, nasel bych nejspis odpoved
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Další

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse