NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU

Příspěvekod Doczky » 13. květen 2022 12:16

castyhost píše:dal jsem si do gugle "NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU" vyskakalo mi vsechny mozny rady a help z Paypalu

kdybych do toho chvili koukal, nasel bych nejspis odpoved

Tímhle se trápím už druhým rokem. Fór a rad na netu jsem už přečetl nespočet. Jejich FAQ a ten chat s robotem, který vás stejně nepřepojí na operátora jsem už vzdal. Zkusím přidat tu kartu a uvidím.
Hodnocení: 0
Doczky

Reputace: +5

Příspěvekod duben » 13. květen 2022 13:34

Doczky píše:
castyhost píše:dal jsem si do gugle "NEMOŽNOST VYBRAT PENÍZE Z PAYPALU" vyskakalo mi vsechny mozny rady a help z Paypalu

Tímhle se trápím už druhým rokem. Fór a rad na netu jsem už přečetl nespočet. Jejich FAQ a ten chat s robotem, který vás stejně nepřepojí na operátora jsem už vzdal. Zkusím přidat tu kartu a uvidím.

Chat je k ničemu, zavolej na podporu a jestli neumíš anglicky popros nějakého kamaráda, pak je to raz dva.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod Monikaa » 13. květen 2022 13:39

Já jsem měla tento problém koncem minulého roku. Měla jsem ověřený dokument, pas i bankovní účet. Naštěstí podpora fungovala rychle a bylo mi řečeno, že musím přidat bankovní kartu. Což jsem nechápala k čemu je to dobré, ale po přidání karty vše funguje.
Monikaa

IP: 37.48.27.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 13. květen 2022 14:43

Mám paypal již dost dlouho, ale mám pocit, že to bývalo nastavené tak, že se mohlo vybrat/převést na účet max. 2500 Kč/měs., více jedině po připojení té karty.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. květen 2022 21:19

Doczky píše:

A úplně nejradší tohle mají doktoři, stačí přijít do ordinace a říct vybalit na doktora diagnózu z googlu :D :lol:

Myslím, že zeptat se je naprosto v pořádku, on strejda google občas ví "až příliš"
+zdenat5 Hodnocení: +1
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod Doczky » 26. květen 2022 14:50

Milí kolegové a kolegyně. Všem děkuji za pomoc. Nakonec se povedlo. Chyba byla v tom, že jsem neměl zadanou platební kartu. Musel jsem si ještě v internetovém bankovnictví nastavit ePIN a nyní se povedlo peníze převést. Bohužel jsem si v zoufalosti co může být špatně převedl v minulosti osobní účet na business.

Ještě jednou děkuji. Je vidět, že jsme jako fotobankéři fajn komunita. Jen škoda, že ten náš obchodní model jde do kytek. Mě zachraňuje už jen audio na POND5. Zisky z fotek už ani nepočítám.

Přeji všem krásné dny. JD
Doczky

Reputace: +5

Příspěvekod shalom3 » 10. září 2022 00:59

Dneska jsem si chtěla převést nějaké peníze z Paypalu na účet. Když spustím transfer, chce to na mě zadat částku, tu zadám a chce to na mě přepsat kód z mobilu. Tak ho zadám, zobrazí se, že identifikace je potvrzena a znovu se objeví tabulka pro zadání převáděné částky. Potvrdím Next - zas to chce kód z telefonu....atd. stále do kolečka. Má někdo s podobným úkazem zkušenost?
Když jsem dříve převáděla peníze, tak to na mne nikdy kód nechtělo, vždy se jen objevila tabulka s částkou a kurzem,, tu jsem potvrdila a hotovo.
shalom3

Příspěvekod castyhost » 10. září 2022 09:35

jeste pred tydnem zadny SMS nechteli, ted to nefunguje
imho to maji pretizeny / rozbity
castyhost

IP: 92.240.175.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 10. září 2022 13:41

Už se mi to podařilo, bylo to nějaké"zblblé", tak jsem se odhlásila, znovu přihlásila, ukázala se nějaká hláška, jestli si přeji registrovat zařízení, ze kterého se přihlašuji. Tak jsem to zaškrtla a pak šlo už vše normálně "po staru".
shalom3

Předchozí

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse