| Hodnocení: 0 |
honza286 píše:Tak jsem si zkoušel večer najít, kdo všechno nabízí prodej fotek z mých osobních webovek (nemám je nikde na běžných fotobankách) a narazil jsem na tyhle stránky https://shop1.onlinesale2022.ru/content ... A1na&id=17 (to je přímo ta má fotka) - samozřejmě tam tu fotku neprodávám a i cenově je to nesmysl...Nejvtipnější je, že přímo v nýzvu je odkaz na ty mé webovky - vypadá to, že někdo stáhnul malý náhledový obrázek a vesele ho prodává dál pod svým jménem a vydělává na tom. Zkusil jsem napsat i na e-mail z kontaktu těch webovek, samozřejmě nedoručitelné (on už ten e-mail je podezřelý). Bohužel vzhledem k tomu, že to jsou rusácké stránky, je to prakticky neřešitelné - podle recenzí si na té fotce i někdo asi už i něco vydělal...Je mi jasné, že obdobných stránek bude asi více, ale tahle má celkem hodně fotek, takže je pravděpodobné, že tam najde něco svého i někdo další...Tihle zloději ovšem obdobně prodávají dál i fotky z fotobank - v lepším případě si jí koupí za pár centů s běžnou licencí.
Fauren píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat jak procházejí fotky s mobilem, protože mi zatím žádná neprošla, všechny loga jsem vymazal a iphone, xiaomi, samsung, teď vypadají hodně podoně, tak nevím jak jinak to už udělat..mám fotku kdy fotím člověka zezadu jak fotí krajinu..
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.