Adobe Stock.

Adobe Stock.

Příspěvekod weyo » 3. srpen 2022 16:56

Ahojte, sice som na fotobankach už celkom no dnes mi na Adobe po velmi dlhom čase zamietli fotku, ale nenašiel som možnosť reagovat proti tomuto verdiktu, je to tam vôbec možné, alebo niečo prehliadam? Dakujem za každú radu.
Hodnocení: 0
weyo

Reputace: +122

Re: Adobe Stock.

Příspěvekod ivusakzkrabice » 3. srpen 2022 17:44

Myslím, že to nejde, navíc jejich zamítnutí je vždy natolik obecné, že vlastně člověk ani neví proč, poslední dobou mi to přijde prostě podle toho jak se posuzovač v adobe vyspal.
ivusakzkrabice

Reputace: +738

Příspěvekod Louda » 3. srpen 2022 18:27

Můžeš zkusit postnout tu fotku znovu.
A do popisu napsat ten důvod namísto popisu, pokud to vemou, tak to pak můžeš změnit ten popis.

Další možnost je postnout to na jejich fóra a požádat o zkritizování...
Ale většinou to nelze brát vážně.
Třeba když pošleš kytku, tak ti rovnou napíšou, že nemáš posílat kytky, že Adobe má kytek už bambilion... Taky si tam šplhneš, když jim k fotce nenapíšeš důvod zamítnutí.
Jsou tam experti, co ti napíšou, že když tu fotku zvětší na 500%, tak že vidí, že je špatně zaostřená.

Asi je lepší se soustředit na to, co jim může nejspíš vadit a zkusit to předělat, pak postnout znovu.
Louda

Reputace: +11

Příspěvekod weyo » 3. srpen 2022 21:41

Ked to tak pozerám oni mi zamietli starú fotku, ktorú vyhodnotili ako brandovanu značku, tedausudzujem, že tenisku na fotke vyhodnotili ako Adidas a preto im chcem poslat original tenisku, že bola kupovana u činana a nemá tri pasiky ako adidas, len som listom zakryl predmetné fragmenty aby nebol problem , napriek asi 1200 predajom ju teraz zamietli. Toto je ta fotka: https://www.shutterstock.com/image-phot ... -738577429
weyo

Reputace: +122

Příspěvekod Marsan » 4. srpen 2022 17:12

jj na proužky jsou alergičtí. jednou i zamítli postavu v teplácích se 4 pruhy. Čím víc pruhů tím víc adidas :lol:
Marsan

Reputace: +215

Příspěvekod Marian » 6. srpen 2022 10:11

Mne pred 2 rokmi nepresla v Adobe fotka, kde mala slecna povodne tenisky adidas, ale jeden pruzok som odretusoval a myslel som si, ze prejde. Dovod zamietnutia bol, ze je tam znacka. Oponoval som, ze aka znacka, ved su tam len 2 pasiky. Mila pani mi odpovedala, ze mam pravdu, ze su sice iba dva, ale ze to je jedno, lebo sa to podoba na 3... :o :shock: :?
+shalom3 Hodnocení: +1
Marian

Reputace: +26

Zpět na Fotolia