Black Friday 2022

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Black Friday 2022

Příspěvekod duben » 22. listopad 2022 21:03

Topaz Labs mají slevy na Black Friday. Vše v akci je za 308$, když si koupíte bundle pro focení tak je za akční cenu 159$ a video AI za akční cenu 159$ https://www.topazlabs.com/black-friday/ ... riday-2022

Pokud narazíte na něco dalšího zajímavého přídávejte do vlákna
Hodnocení: 0
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Re: Black Friday 2022

Příspěvekod admin » 23. listopad 2022 10:04

Adobe teď má taky slušnou slevu - 40% - to je asi nejvyšší, co kdy dávali - předplatné Adobe CC

Víte o dalších zajímavých Black Friday akcích?
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod Navstevnik_3 » 23. listopad 2022 10:11

Ahoj,

ja jsem ted kupoval toto:

https://www.amazon.de/dp/B08VF19JRD/

Office 365 - 6 clenu - 15 mesicu za opravdu dobrou cenu.
Mam to hlavne kvuli onedrive - v podstate 6TB ulozneho prostoru
Navstevnik_3

IP: 188.122.208.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod duben » 23. listopad 2022 10:16

Navstevnik_3 píše:Ahoj,

ja jsem ted kupoval toto:

https://www.amazon.de/dp/B08VF19JRD/

Office 365 - 6 clenu - 15 mesicu za opravdu dobrou cenu.
Mam to hlavne kvuli onedrive - v podstate 6TB ulozneho prostoru

Akorát pozor, licence je tam Family, tedy pouze pro nekomerční použití.
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Příspěvekod Návštěvník » 23. listopad 2022 16:30

Affinity teď uvádějí balík programů pro editaci fotografií, vektorovou grafiku a zlomařinu ve verzi 2.0 se zaváděcí cenou cca 2 500 korun, t.j. se čtyřicetiprocentní slevou. Ale i tak je to skoro zadarmo.

Více zde https://affinity.serif.com/en-us/
+ivusakzkrabice Hodnocení: +1
Návštěvník

IP: 88.103.238.xx

Reputace: 0

Příspěvekod admin » 23. listopad 2022 19:50

Přidávám další - Nik collection 50% sleva - super filtry do Photoshopu, používám snad každý den... Když pohledáte tak někde najdete ještě ty prapůvodní, kdy to měl Google a jsou zdarma. Ale nevím, jestli budou fungovat v aktuální verzi Photoshopu.
Fotograf, grafik, fotobankéř na volné noze a místní admin | fotobanky.cz | ilustrator.cz | dubanci.cz
admin
Site Admin

Reputace: +627

Příspěvekod duben » 23. listopad 2022 22:56

admin píše:Přidávám další - Nik collection 50% sleva - super filtry do Photoshopu, používám snad každý den... Když pohledáte tak někde najdete ještě ty prapůvodní, kdy to měl Google a jsou zdarma. Ale nevím, jestli budou fungovat v aktuální verzi Photoshopu.

Původní Google Nik v novém PS nefungují.

Za mě důvody proč koupit verzi 5 (já už jsem upgradoval z verze 4):
- U-points
- Podpora monitorů s vyšším rozlišením a mnohem přehlednější nastavení parametrů
Co bylo už ve 4 proti Google Nik:
- podpora smart objects (takže ve photoshopu jde aplikovat sada filtrů i na video, jen to trvá dlouho na zpracování)
- pamatuje si to poslední nastavení různých filtrů a jejich pořadí, při zpracování série fotek neskutečně šetří čas

No a samozřejmě ta compatibilita a podpora 64bit :)
duben

Příspěvekod ivusakzkrabice » 25. listopad 2022 12:48

ČEZ taky umí black friday 8-) :lol: :D
Klient ČEZu: "Dobrý den, já jsem od Vás dostal vyúčtování a chci se zeptat, když je ten black friday, zda mi nedáte taky nějakou slevu na nedoplatek?"
Operátorka: "Ano, jistě, pokud nezaplatíte, tak Vám black friday velmi rychle u Vás doma zařídíme."
+shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod ivusakzkrabice » 25. listopad 2022 17:12

Návštěvník píše:Affinity teď uvádějí balík programů pro editaci fotografií, vektorovou grafiku a zlomařinu ve verzi 2.0 se zaváděcí cenou cca 2 500 korun, t.j. se čtyřicetiprocentní slevou. Ale i tak je to skoro zadarmo.

Díky, koukám na to, jsem si kdysi kupovala ten photo, tu první verzi, předpokládám, že ta už neplatí.
Teď spíš zvažuju, zda si objednat rovnou ten celý balík 3 aplikací, vůbec netuším, zda ten publisher vůbec využiju.. asi možná jen k evidenci svých receptů. Nějaké tipy k čemu se hodí? Jak moc nevektoruju, tak ten designer se mi určitě vyplatí více než Adobe :)
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod TomasK » 25. listopad 2022 19:04

ivusakzkrabice píše:
Návštěvník píše:Affinity teď uvádějí balík programů pro editaci fotografií, vektorovou grafiku a zlomařinu ve verzi 2.0 se zaváděcí cenou cca 2 500 korun, t.j. se čtyřicetiprocentní slevou. Ale i tak je to skoro zadarmo.

Díky, koukám na to, jsem si kdysi kupovala ten photo, tu první verzi, předpokládám, že ta už neplatí.
Teď spíš zvažuju, zda si objednat rovnou ten celý balík 3 aplikací, vůbec netuším, zda ten publisher vůbec využiju.. asi možná jen k evidenci svých receptů. Nějaké tipy k čemu se hodí? Jak moc nevektoruju, tak ten designer se mi určitě vyplatí více než Adobe :)

Nevim jak takhle verze designeru 2.0, ale verze 1.x neumi vektorove maskovani a nema radu pokrocilych funkci jako Illustrator. Kdybych nedelal pro fotobanky, tak je to idealni nastroj za par kacek.
TomasK

Reputace: +32

Další

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse