Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod PandaWild » 24. říjen 2022 15:01

Navstevnik_3 píše:nechci byt hnidopich, ale puvodne jsem myslel ze ta favi je hypnozaba / slurm.
Zkus tam dat todle tvoje P https://ibb.co/7zJs9G2 nebo udelat vyrez kolem hlavy pandy.
Myslim ze by to mohlo fungovat lepe. Dost lidi se dneska v zalozkach orientuje primarne faviconama, je to rychlejsi a tak je lepsi kdyz dobre definuje.
Hypnožába také nemusí být špatná. :D Také u zicích někdy váhám co to znamená. Tak alespoň nějak se to odlišuje.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod PandaWild » 24. říjen 2022 15:05

Datum 31.12.2026 tam mám schválně jako datum do kdy mám předplacený hosting a kdy mohou stránky přestat fungovat. Možná to pak prodloužím, ale ať lidi počítají s tím, že weby na netu nejsou věčně, mají omezenou životnost, tak jestli je odtud něco zajímá tak ať si to raději stáhnou dokud to jede. Já tu také nebudu věčně a mám už značně omezenou životnost. ;-) A špatně se pak z hrobu updatuje web s textem "už tu nejsem!"
PandaWild

Příspěvekod shalom3 » 24. říjen 2022 21:05

Géniům se vyplatí předplatné webhostingu na staletí dopředu - pak se tomu říká "věčný odkaz". ;) Ale na druhé straně s tím stažením je to pravda, poslední dobou hodně lidí konstatuje, že některé věci z internetu zmizí, zvlášť takové ty, které nejsou žádoucí.
+PandaWild Hodnocení: +1
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod duben » 13. prosinec 2022 15:10

Pro zpestření dne, je mi občas líto nahrávat videa jen do fotobank pro pár centů, tak jsem si tentokrát dal pár těch "footage" dohromady do dvouminutového filmečku. Třeba se vám bude líbit a potěší vás to https://youtu.be/qzWPYYetYNQ ... hlavně milovníci velkch koček by to video asi neměli vynechat ;)
+Bananaboy, +PandaWild, +admin, +ivusakzkrabice, +zdenat5 Hodnocení: +5
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Reputace: +272

Příspěvekod PandaWild » 13. prosinec 2022 15:26

Kde se dají najít taková koťátka?
PandaWild

Příspěvekod ivusakzkrabice » 13. prosinec 2022 15:38

Super, krásný rysí kotě..

i na youtube ti to něco hodí, že? pěkně hlavně kvalitně udělané, mám na facebooku pár kočkařů, tak jim to nasdílím :)
+duben, +zdenat5 Hodnocení: +2
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod duben » 13. prosinec 2022 18:07

PandaWild píše:Kde se dají najít taková koťátka?

V lese? Třeba zrovna Rys Ostrovid má své teritorium až v rozsahu 300km čtverečních a je velmi plachý. Takže i ochránci parků Šumava apod. kteří se na to zaměřují mají obrovské štěstí pokud ho někde daleko zahlédnou párkrát za život. ... tohle je šelma v lidské péči, tak se to fotí a natáčí líp ;)
+PandaWild Hodnocení: +1
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.soutez.org | www.youtube.com/LucieDubnova - fitness online
duben

Příspěvekod duben » 13. prosinec 2022 18:11

ivusakzkrabice píše:Super, krásný rysí kotě..

i na youtube ti to něco hodí, že? pěkně hlavně kvalitně udělané, mám na facebooku pár kočkařů, tak jim to nasdílím :)

Děkuju za pochvalu i za sdílení. Jsem rád, že se to líbí.

Na YouTube to aktuálně nehodí nic, se svým osobním profilem nesplňuju podmínky pro partnerský program, musel bych mít 1000 odběratelů a přes 4000 odsledovaných hodin za posledních 12 měsíců.

Tohle splňujeme jen s naším cvičebním kanálem https://www.youtube.com/LucieDubnova a ani tam to zatím rozhodně nepokrývá ani náklady. Co jsem tak počítal, tak při současných cenách, aby na sebe jedno cvičební video vydělalo, muselo by mít alespoň 75 tisíc shlédnutí. To máme ještě daleko před sebou. A v tu chvíli budeme teprve na 0 a nikoliv v zisku.
duben

Příspěvekod shalom3 » 13. prosinec 2022 18:52

PandaWild píše:Kde se dají najít taková koťátka?

Tohle je takové fakt docela klidné koťátko. U nás to asi před měsícem začalo mňoukat v haldě dříví. Pak to vylezlo, takový větší černý krtek. Hned po dvou dnech vlítl do domu za naší kočkou. A začalo rodeo. Nespí pomalu ani minutu, rve každý hadr, shazuje věci z komody, běží zezadu za člověkem a pak mu skočí rovnou pod nohy. Začali jsme mu říkat Čert a včera jsem se rozhodla, že mu rozšířím jméno na rodokmenové, které zní Čert Kazisvět Magor. Vůbec nic ho nezastraší, prostě horor. V rámci diagnozy je to dominantní ADHD kombinovaně s OCD. Nevím, ale v domácnosti to asi moc nepůjde.
+Marsan, +PandaWild, +zdenat5 Hodnocení: +3
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 13. prosinec 2022 19:49

Tak to budete mít konečně jednou opravdu "Šťastné a veselé"!
kote.jpg
kote.jpg (48.25 KiB) Zobrazeno 2595 krát
+Bananaboy, +Marsan, +ivusakzkrabice, +shalom3, +zdenat5 Hodnocení: +5
PandaWild

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse