sci píše:Nahráváte někdo přes DeepMeta? Už týden mi nejde nahrát fotky. Má někdo stejný problém?
Měl jsem stejný problém, podařilo se mi ho vyřešit odinstalací DeepMeta a následnou novou instalací aktuální verze.
sci píše:Nahráváte někdo přes DeepMeta? Už týden mi nejde nahrát fotky. Má někdo stejný problém?
Hodnocení: 0 |
honza286 píše:sci píše:Nahráváte někdo přes DeepMeta? Už týden mi nejde nahrát fotky. Má někdo stejný problém?
Měl jsem stejný problém, podařilo se mi ho vyřešit odinstalací DeepMeta a následnou novou instalací aktuální verze.
Pavel77 píše:Funguje ukládání metadat na Istocku v pohodě? Zadám všechny potřebné údaje, dám save metadata a vyběhne žluté poličko s textem:
"Saved but incomplete
Please add information to all required fields before you submit"
Já už ale nevím, co bych měl ještě vyplňovat. Mám vyplněné vše kromě Country of shoot, kde ale stejně není nic na výběr když rozkliknu. Ani mi to nic nepodtrhne červeně, abych teda viděl, co mi tam podle nich chybí nebo co mám špatně.
Jirik píše:Nebo můžeš zkusit pro nahrávání použít https://qhero.com/
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.