shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 5. září 2023 19:28

Tak vůbec nechápu, ale přičetly se mi zpátky na šutru výdělky z minulého měsíce místo toho, aby se poslaly na paypal. Koukám do nastavení. Paypal účet OK, v tax centru vidím možnost vyplnit tax form znovu, ale ten, co tam mám by měl být ještě platný, hlavně žádný mail mi nepřišel. Tak nevím, kde může být problém. Ještě počkám jestli dojde výplata za Adobe, ale nechce se mi věřit, že by byl daší problém s PayPal účtem. :? Nějaká rada?
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod honza286 » 5. září 2023 21:00

ivusakzkrabice píše:Tak vůbec nechápu, ale přičetly se mi zpátky na šutru výdělky z minulého měsíce místo toho, aby se poslaly na paypal. Koukám do nastavení. Paypal účet OK, v tax centru vidím možnost vyplnit tax form znovu, ale ten, co tam mám by měl být ještě platný, hlavně žádný mail mi nepřišel. Tak nevím, kde může být problém. Ještě počkám jestli dojde výplata za Adobe, ale nechce se mi věřit, že by byl daší problém s PayPal účtem. :? Nějaká rada?

Stalo se mi totéž - fakticky jsou tři možná vysvětlení - shitstocku zase něco zvoral na webu, shitstocku došly prachy a brzy bude následovat canstock nebo je nějaký problém na paypalu, případně ve vztahu mezi shitstockem a paypalem.
honza286

Reputace: +70

Příspěvekod Ubu Mbekele » 5. září 2023 21:46

Tipuji to na nějaký problém mezi šutrem a paypalem, možná zase nějaké rusácké škoděníčko... Do patnáctého je ještě dost času aby se problém vyřešil. Fakt je, že zatím nedorazil ani mail se součtem za minulý měsíc.
Ubu Mbekele

IP: 85.163.138.xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 5. září 2023 21:49

Také to mám tak - ještě ráno tam byly výdělky jen za tento měsíc a najednou k nim přibyla částka rovnající se výplatě za minulý měsíc. Napřed jsem myslela, že to je zase nějaká výplata za tu AI, což se mi jednou v minulosti stalo - odešla výplata a o téměř stejnou částku shodou náhod se vzápětí zůstatek zvýšil . Ale tentokrát to není tento případ, takže uvidíme. Možná hackeři a možná také selhání technologií samo o sobě.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod ivusakzkrabice » 6. září 2023 08:31

Na konci měsíce jsem měla problémy s PayPalem, což se sice vyřešilo, ale byl to problém velkého počtu účtů. Max do osmého by mi měly přijít peníze od AdobeStocku, tak se uvidí, zda to přijde OK a tím pádem má problém šutr nebo se mi to vrátí a bude čas napsat na PayPal.
ivusakzkrabice

Příspěvekod ivusakzkrabice » 6. září 2023 13:09

Tak zpátky u svých pár šprdlíků za tento měsíc. Na paypalu zatím ani kačka, ale jak tu bylo řečeno, čas je do patnáctého..
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 6. září 2023 13:23

Taky tak, zas to zmizelo. Třeba nám chtěli jen udělat chvilkovou optickou radost ;) ke zvýšení motivace. Moje motivace už ale zvýšit nejde, je již druhým rokem prakticky na nule.
shalom3

Příspěvekod pavson » 6. září 2023 17:51

Mě to vzalo prachy, ale v historii plateb nic :-( ale ty prachy mi to odečetlo až dneska..
pavson

IP: 85.160.3.xx

Reputace: 0

Příspěvekod ivusakzkrabice » 6. září 2023 21:24

shalom3 píše:Taky tak, zas to zmizelo. Třeba nám chtěli jen udělat chvilkovou optickou radost ;) ke zvýšení motivace. Moje motivace už ale zvýšit nejde, je již druhým rokem prakticky na nule.

U mě vůbec srpen nebyl špatný, ta "optická" radost byla v první chvíli velká než mi došlo která bije :D :lol:
ivusakzkrabice

Příspěvekod shalom3 » 6. září 2023 21:44

pavson píše:Mě to vzalo prachy, ale v historii plateb nic :-( ale ty prachy mi to odečetlo až dneska..

Tak u mne v celkovém zůstatku prachy zmizely a v historii plateb také nejsou. To znamená, že jsou zřejmě v nějaké jiné dimenzi. :lol:
shalom3

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock