1 - Istockphoto (image jdou dolů, videa nahoru, i kyž za 0.060, 0.78, 1.13 ale i 31 a 73 doll.)
2 - Adobestock (lehce roste, videa moc ne)
3 - Shutterstock (všechno klesá, videa vůbec nejdou)
4 - Deposithphotos
5 - Zbytek už v podstatě zamrznul
Hodnocení: 0 |
Hodnocení: 0 |
+Bananaboy, +Fauren, +PandaWild, +TomasK, +Ubu Mbekele, +shalom3, +zdenat5 | Hodnocení: +7 |
věra píše:Fotobanky mne živí cca. 15 let. Dřív to bylo skvělé, hodně jsem investovala do techniky a výdělky byly super. Delší dobu, tak 3 roky to postupně klesá, ale pořád jsem byla na průměrné mzdě měsíčně okolo 32 - 40.000 , ale konec minulého roku a letošní rok, je to fakt špatné. Ai stock fotografy úplně zničí. Brzo mne to neuživí, už jsem hluboko pod mediánovou mzdou. Minulý měsíc 26,000 a tento vypadá ještě hůř. Mám portfólio 34.000 fotek. Na Adobe mám celoživotní pozici 629 (dřív jsem mívala okolo 500)což je myslím slušné a přesto mne to výhledově neuživí. Byla to tak skvělá práce, jsem z toho fakt smutná. Nejhorší je, že Ai zničí všechny dovednosti, proč by se lidi učili fotografovat, kreslit malovat, kreativita zanikne, jen stroje budou chrlit bezduchý obsah poslepovaný z milionů střípků našich myšlenek, pocitů, obrazů
+Ubu Mbekele, +zdenat5 | Hodnocení: +2 |
Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
CanStockPhoto
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Stockfresh
Yaymicro
Featurepics
MostPhotos
Graphic Leftovers
Cutcaster
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.