oldshutterhand píše:Zdravím všetkých kto práve čítajú príspevok. Dostal som nedávno tip na posters.sk (alebo posters.cz). Bol som dosť skeptický, nahodil som na začiatku asi 25 kresieb - klasické kresby ceruzkou. Na krekvapenie celkom sú tam celkom dobré predaje. Dostávam 10% z celkovej sumy, pohybuje sa to medzi 1 - 4 EUR z jedného predaja. Teraz tam mám 50 kresieb čo limit na bezpoplatkové užívanie. Nie je to nič závratné ale lepšie ako vôbec nič.
Takže kto má chuť a trúfa si, nech skúsi. Registrácia a nahadzovanie je jednoduché a prehľadné.
Predaje tam sú síce dobré, to môžem potvrdiť, ale je smutné, že aj na Posters sa rozhodli šetriť na kontribútoroch. Zrušili tých 10% odmeny z predaja. Teraz je to fixné 1€ z predaja bez ohľadu na to, akú veľkosť predáš. Síce 1€ je stále lepšie ako 0,10 centov zo Shutterstocku, ale aj tak znižovať odmeny pri súčasnej miere inflácie je poriadne svinstvo.
Okrem toho znížili aj limit na bezplatné používanie. Teraz sa dá zadarmo nahrať už len 25 obrázkov a to je práve problém na ktorý sa chcem v tomto príspevku spýtať. Nevie niekto, kde sa dá ten limit navýšiť? Asi som slepý, ale na ich stránke nikde nevidím možnosť si zaplatiť nejaký balíček, aby som mohol nahrať viac obrázkov.