Zdravím všechny,
Vydal jsem velkou aktualizaci programu pro automatický popis fotek. Spolu s novou verzí jsem spustil i nový web, kde najdete detailní přehled funkcí a podrobné návody.
https://vision.artushfoto.eu/
Vyzkoušejte novou verzi ArtushVision AI, kompletně v češtině.
Zkušební verze neobsahuje žádná časová omezení a poskytuje přístup ke všem prémiovým funkcím. Omezena je pouze počtem zpracovaných fotek na jedno zapnutí programu.
Hlavní novinky:
Cloudová a 100% lokální AI): Pro maximální rychlost a přesnost využijte levnou cloudovou AI (přes OpenRouter). Máte ale na disku fotky klientů, rodinný archiv nebo ještě nezveřejněné komerční série, které nesmí ven? Jednoduše přepněte na lokální AI (Ollama). Ta běží čistě u vás v počítači – nic se nikam neodesílá a neplatíte žádné poplatky za API.
Pokročilá správa klíčových slov: Manuálně přidávejte, přesouvejte (drag-and-drop) nebo mažte bubliny s klíčovými slovy a snadno přiřazujte relevantní kategorie.
Chytré mapování kategorií: Přizpůsobitelná překladová matice, která mapuje vaše interní kategorie metadat přímo na specifické požadavky jednotlivých fotobank (Adobe Stock, Dreamstime atd.)
Optimalizátor a validátor pro Getty Images: Ověřujte klíčová slova pomocí offline vestavěného Master slovníku s více než 9 867 kontrolovanými komerčními výrazy Getty. Vyberte si mezi rychlou a intuitivní manuální offline validací, nebo optimalizací poháněnou AI – dostupnou pro jednotlivé soubory i hromadně.
Nahrávání na FTP: Nahrávejte soubory současně do více fotobank s automatickým generováním CSV metadat (Funguje pro Shutterstock a Dreamstime, možná i pro další ...)
a mnoho dalšího:
https://vision.artushfoto.eu/docs/whats-new.html
Rád uvítám jakoukoliv zpětnou vazbu, nápady na vylepšení nebo dotazy ohledně AI modelů a tvorby promptů.
PS: Pokud je tu někdo z aktivnějších uživatelů, kdo spravuje vlastní fotografický web nebo blog a aplikace by se mu líbila, nedávno jsem k ní spustil i partnerský (affiliate) program. Můžete mi napsat na email support (a) artushfoto tečka eu a můžeme něco vymyslet.