FotoArabia

Diskuse o ostatních - menších - fotobankách, jako je CanStockPhoto, Depositphotos, StockFresh, CutCaster, YayMicro a další

FotoArabia

Příspěvekod Miky » 24. červen 2014 07:59

Nova fotobanka, ktera se specializuje na Arabsky(Muslimsky) trh – FotoArabia – potrebuje nove kontributory a fotky.

Maji dobre podminky: 50% za neexkluzivni a 60%(a vice) za exkluzivni fotky. Ceny za fotky na urovni midstocku. Uz si s nima dyl jak mesic dopisuju a musim rict, ze komunikace funguje vyborne a v muj prospech. Zacal jsem tam budovat sve Arabske exkluzivni portfolio.

Vse je RF a akceptuji komercni fotky i editorial. Berou fotky ze Stredni Vychodu, Iraku, Syrie, Lebanonu, Palestiny, Turecka, Egypta, Tunisu, Jordanska, Maroka atd.. proste cokoliv co se tyka Arabske a Muslimske kultury a spolecnosti.

Momentalne maji naborovou akci – plati kontributorum $0.25 za kazdou schvalenou fotku(bohuzel to neplati u editorialu).
Hodnocení: 0
Miky

Reputace: +68

Re: FotoArabia

Příspěvekod bopra77 » 24. červen 2014 08:54

Salam alejkum :) Zní to jako velmi zajímavý tip, ale co tam nahrávat, když do arabských zemí nejezdím a tudíž nemám žádné vhodné tématické foto. Jedině nějakého velblouda ze ZOO :) Nahrát jim tam evropskou architekturu, tak na mě asi vyhlásí fatvu, ne? :)
bopra77

Reputace: 0

Příspěvekod Miky » 24. červen 2014 09:09

Plno Cechu a Slovaku lita do severni Afriky na dovolenou(Egypt, Tunis atd.) takze toho se da vyuzit. Ja to mam od baraku 20km vzdusnou carou pres more do krasneho Maroka, takze u me je to jeste jednodussi. Zrovna jsem koukal na fotky tech silenejch mrakodrapu v Kataru kde ma office ta fotobanka. A Perskyho Zalivu celkove, to je uplne jinej svet. Pamatuju si kdyz jsem jednou pristaval kvuli prestupu v Dubaii, jsem myslel ze jsme na Marsu :D
Miky

Příspěvekod bopra77 » 24. červen 2014 09:18

Tvá výchozí pozice je fantastická, to je bez debat ;) Ale já nemám v archivu ani jediný minaret :cry:

Každopádně za zeptání člověk nic nedá - už jsem jim tam napsal dotaz, poslal ukázku fotek a zbytek nechám na Alláhovi :D
bopra77

Příspěvekod PandaWild » 24. červen 2014 09:41

Předpokládám že bych si nevystačil s jedinou použitelnou fotkou - Lednický minaret. :D Nebo přítelkyni zabalit do hábitu - alespoň by nebyl potřebný MR.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Petr » 24. červen 2014 09:42

bopra77 píše:...Ale já nemám v archivu ani jediný minaret :cry: ...

Zajeď si na výlet do Lednice, tam jeden maj ;-)
Petr

IP: 213.220.238.xx

Příspěvekod bopra77 » 24. červen 2014 10:40

podle množství vašich tipů na lednický minaret bych řekl, že už teď by mi poslali "too many similiar images" kdybych ho tam poslal :)

jinak Pando, máš recht, v těch zemích, kde se používají burky, musí být radost fotit hele :D si mě rozesmál :lol: tam fakt model release nepotřebuješ :lol:
bopra77

Příspěvekod CaptureLight » 24. červen 2014 18:42

PandaWild píše:Předpokládám že bych si nevystačil s jedinou použitelnou fotkou - Lednický minaret. :D Nebo přítelkyni zabalit do hábitu - alespoň by nebyl potřebný MR.

Tady bych nesouhlasil. Tohoto doporučení se vám dostane před cestou do SAE (Sjednocené arabské emiráty):

Fotografování lidí v SAE - a zejména fotografie žen a jejich dětí na veřejných místech nesmí být prováděno bez jejich souhlasu. Fotografování lidí je v kultuře SAE citlivou záležitostí.

Tak hlavně nenápadně :-)
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod Miky » 24. červen 2014 18:57

Ja jezdim do Maroka nekolikrat do roka a ohledne foceni je tam plno zakazu. Nesmite fotit nektere statni budovy, statni zamestnance, policajty a celniky vubec atd…(ale kdyz je clovek pohotovej tak se to da nafotit :D ) Pokud chcete fotit bezne lidi na ulici tak se jich musite nejdriv zeptat. Vetsinou to resim 200mm objektivem a rychlou chuzi, metoda - 4 kroky, cvak, fotak dolu - 5 kroku, cvak, fotak dolu… funguje to perfektne a kdyz me nekdo opravdu zaujme - zeptam se a vetsinou velice rad zapozuje(za drobny poplatek).
Miky

Příspěvekod Zdenka1967 » 25. červen 2014 09:52

Zaujal mě tento odkaz, tak jsem se mrkla na stránky a napsala jsem dotaz, zda mají v budoucnu zájem otevřít i sekce pro ilustrátory a ostatní přispívatele a dnes mi napsali, že to v současnosti zatím není jejich prioritou, ale v budoucnu, pokud rozšíří svou nabídku a poptávku o další sekce, se mi prý ozvou... :lol: Každopádně jejich odpověď byla rychlá a milá...To jsem tedy zvědavá...
Zdenka1967

Další

Zpět na Ostatní microstock fotobanky