mp82 píše:StockSubmitter jsem zkoušel asi před půl rokem a vrátil jsem se k normálnímu nahrávání přes FTP, protože na to se můžu spolehnout. Jen namátkou z poznámek, které jsem si tenkrát udělal:
-SS hroznej bordel, nepoužitelný
-DT nedostatečný kategorie, neumí EPS
-FT neprovedl submit, nesmyslný title
-123 všechno zdvojené
-SF nesmyslný title a description
-PK nic...
-P5 nahráno ale submit není
-MP půlka jen eps a půlka zdvojená
-iS nahrané, ale ne jako vektor
zkoušel jsem to tenkrát dvakrát nebo třikrát se stejným výsledkem. vzhledem k tomu, že to vytvářelo akorát zmatek, přestal jsem používat.
Změnilo se něco od té doby?
Automatický submit už ze své povahy nemůže být ideálně stabilní a fungující pro každého.
Každá fotobanka má svá slabá místa a v některých situacích se může chovat zvláštně. Fotobanky mají také tendenci zavádět na svých stránkách a ve formulářích změny a tak narušují stávající proces submit.
StockSubmitter je kromě toho aplikací pro stolní počítače a tedy výrazně závislý na konfiguraci operačního systému a parametrech připojení k internetu.
Proto můžete čekat, že ve výchozím nastavení vašeho systému bude StockSubmitter dělat problémy.
Ale důvodem, proč mají naši uživatelé StockSubmitter opravdu rádi, je kvalita naší podpory

Nabízím podporu zdarma všem uživatelům přes fórum, e-mail a Skype. Všechny problémy jsou obvykle vyřešeny do několika hodin.
A jakmile začnete využívat plný potenciál programu, už nikdy nebudete chtít dělat submit ručně