Kecy v kleci

Pochlubte se svými úspěchy, zanadávejte na fotobanky, upozorněte na novinky

Re: Kecy v kleci

Příspěvekod Lenka » 20. srpen 2014 18:40

No a jak to vypadá zvětšený? Já nějak nedokážu poznat co je co... Asi budu u všeho psát 1970, nebo radši toustovač? :-D Mě připadaj všechny prostě špinavý jak moje brejle.... :-D

Třeba todle vypadá, jako kdyby na to někdo blbě naaranžoval poprocket a toust najednou (nebo to vytisknul a položil na to mastnej toust...): http://www.123rf.com/photo_25025769_cra ... earts.html
Hodnocení: 0
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod PandaWild » 20. srpen 2014 18:44

Lenka bude slavný retro fotograf. :-)

Teď nedávno jsem šel kolem nějaké výstavy "fotografka detailů a krajin starými objektivy na tělech Sony". Moc nechápu pointu, no fotky no, možná na pohled takové spíš nekvalitní. Asi je móda fotit starým stylem starou technikou.
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Lenka » 20. srpen 2014 18:49

No, a tu já mám, včetně softwaru a navíc na to nevidím, takže mám šanci se dokonale vcítit do tématu... :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod PandaWild » 20. srpen 2014 18:51

Takže si jen vyhledat slova která budeš všude psát na první místo - jako "Retro grunge vintage style" :-)
PandaWild

Příspěvekod Lenka » 20. srpen 2014 18:52

Hele, teď mi došlo, to by mohlo vysvětlovat ty mraky, říkal jsi přece, že to tak trochu jako poskakuje.... :-D Třeba s tím někdo zalepuje díry ve filmech pro pamětníky pro arabský trh - takový to jak se místo lechtivý scény daj plující oblaka nebo letící rackové.... :twisted:

retro grunge vintage už píšu skoro všude, zvlášť když je tam vidět kousek našeho interiéru :lol:
Jsem medvěd.
Lenka

Příspěvekod styna » 20. srpen 2014 20:39

zajímavé téma. Asi začnu trochu experimentovat s fotkama :) Zabrousila jsem na forum SS a narazila na zmínku o Gatsby ve spojitosti s art deco.

Můžete mě někdo navést na správnou stopu oč jde, ať vím po čem pátrat? Zatím narážím všude na odkazy na knihu nebo film Velký Gatsby od F.S. Fitzgeralda (Jsem kulturní barbar, protože knihu jsem nečetla, film neviděla. Nic mi to neříká. Proto případnou souvislost nedokážu odhalit :oops: )

Díky za reakce ;)
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Bananaboy » 20. srpen 2014 22:31

Dej filmu/knihy sa odohráva v období umeleckého smeru Art Deco, ale tiež som ho nevidel a ani knihu som nečítal.
+AirP72 Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod styna » 20. srpen 2014 23:24

Bananaboy píše:Dej filmu/knihy sa odohráva v období umeleckého smeru Art Deco, ale tiež som ho nevidel a ani knihu som nečítal.

Jj, to jsem si domyslela. O děj filmu mi nejde. Spíš by mě zajímalo na co konkrétně odkazuje SS poznámkou "Gatsby - art deco is back in fashion after a cinematic year". Tím Gatsby myslí styl kresby charakteristický pro art deco :?:

http://www.shutterstock.com/blog/infogr ... rends-2014
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Bananaboy » 21. srpen 2014 07:01

Nejak je v móde stále starší štýl. Najskôr to bolo retro, teraz Art Deco... Čo bude nasledovať? Secesia? Mňa by zaujímalo kto tie trendy určuje? Kto určuje, aký štýl je zrovna v móde? Keby som ja napríklad vymyslel nejaký štýl a začal ho šíriť, tak by po ňom zrejme ani pes neštekol, pretože som "malá ryba" na určovanie trendov. :lol: Kto to teda určuje? Nejaké veľké, svetové, grafické štúdiá, alebo kto? Jednu secesnú ilustráciu už v portfóliu mám, takže budem aspoň o krok vpred, keď príde secesia do módy. :lol:
+AirP72 Hodnocení: +1
Bananaboy

Reputace: +1078

Příspěvekod PandaWild » 21. srpen 2014 07:53

Musíš vymyslet dostatečně pitomou věc, aby to bylo nestandardní a odlišovalo se od průměru (protože lidi chtějí vybočovat), ale nesmí to být až moc (protože nechtějí být vyjímečnýma exotama). Trefit se na špičku Gaussovy křivky. Jako gangnam style. Nebo "Jé céčko! Je to blbost ale chci to!" Jen problém poznat na které hraně Gaussovy křivky se nachází, zda je to ještě malá pitomost nebo už velká. :-)
PandaWild

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecná fotobanková diskuse