ftp shuterstock

Re: ftp shuterstock

Příspěvekod PandaWild » 22. únor 2019 15:41

V návodu doporučují:
- zkontrolovat nestandardní znaky ve jménu souboru
- používat pasivní mód

Mám dojem, že se ještě dalo někde volit, zda má server zahájit zpracování na pokyn, nebo automaticky. Což by mohlo způsobit potíže, že přistoupí k souboru dříve než se celý nahraje. Ale buď si to pletu s jinou fotobankou nebo to už zrušili, jaksi tu volbu nikde nevidím.

Pak už by zbývalo ověřit zda je správný formát videa (kodek, přípona). To by se dalo ověřit tím, jestli jsi někdy dříve nějaké video posílala které prošlo, tak ho zkusit nahrát znovu, zda to vezme.
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +1994

Příspěvekod styna » 22. únor 2019 17:31

Díky za odpověď. Popisky jsem si kontrolovala už tolikrát, že jsem nemohla nic závadného objevit.

Před chvílí jsem u jednoho popisku odmázla tečku na konci popisku. Pak jsem zkusila nahrát .avi a nic. Tak jsem znova zkontrolovala názvy (po aktualizaci na novou verzi tam pěkně vypisují povolené znaky, což dřív nebylo...) nahrála a nic. Vyzkoušela jsem podle tvé rady nahrátí staršího videa (.mov i .avi), co dřív prolezlo a ve variantě .mov prolezlo.

Závěrem se mi podařilo protlačit 3 ze čtyř nových videí. To čvrté je mi prostě záhadou.

Dopoledne jsem ještě u předchozí verze zkoušela posílat i .mov. Tak by mě zajímalo, proč to najednou, sice částečně, jde? Odmáznutí jedné tečky v popisku videa nemohlo zablokovat další dvě, co teď taky prolezla :?:
styna

Reputace: +40

Příspěvekod shalom3 » 22. únor 2019 17:34

Jestli děláš pod Windows, tak zkus Stocksubmitter. Umí vyhodnotit, zda je formát pro fotobanku vhodný. Navíc se přenesou i klíčová slova, 33 submitů za měsíc je zdarma. Když je problém na serveru, tak hodí chybové hlášení a nahrávání se dá zopakovat. Popisky by neměly hrát roli - jen název datového souboru, bez mezer, diakritiky - raději jen malá písmena a číslice.
shalom3

Reputace: +1161

Předchozí

Zpět na Shutterstock