Už jste se zapojili do fotobankového průzkumu za rok 2016? Ještě ne? Tak neváhejte a vyplňujte zde! Děkuji, Admin

Jak obsáhlé máte portfolio?

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod shalom3 » 5. prosinec 2016 12:28

Panda - dobrý! Jinak ovšem nechápu, proč se zvířata neprodávají. Když si chci spravit náladu, tak vždycky googluju zvířecí obrázky. Je to podle mého názoru jedno z nejnáročnějších focení (aby ze zvířátka nebyla vidět jen prdelka ;) ).
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 1726
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +289

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod Ravennka » 5. prosinec 2016 12:29

Nj, jenže fotku veverky si jako tlačítko "domů" nedáš :mrgreen:
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Ravennka
 
Příspěvky: 4014
Registrován: 14. červenec 2013 11:56

Reputace: +514

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod GreatWhite » 5. prosinec 2016 13:22

teda, ale ten portrét gorily je absolutně prvotřídní, to jako klobouček dole a palec hore https://www.shutterstock.com/cs/pic-402 ... we0nVw-1-0 I do blogu na šutru tu fotku uvedli http://www.shutterstock.com/blog/animal ... ID=4293172
+duben, +shalom3 Hodnocení: +2
GreatWhite
 
Příspěvky: 82
Registrován: 29. březen 2016 23:30

Reputace: +22

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod ypres.bass » 5. prosinec 2016 13:25

shalom3 píše:Panda - dobrý! Jinak ovšem nechápu, proč se zvířata neprodávají. Když si chci spravit náladu, tak vždycky googluju zvířecí obrázky. Je to podle mého názoru jedno z nejnáročnějších focení (aby ze zvířátka nebyla vidět jen prdelka ;) ).
já mám celou složku "sprostá zvířátka" jako odpovědi na trolly...
Hodnocení: 0
www.stanislavkolarik.cz | www.smag.cz
Uživatelský avatar
ypres.bass
 
Příspěvky: 284
Registrován: 2. duben 2014 12:55
Bydliště: Pardubice

Reputace: +21

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod duben » 5. prosinec 2016 13:46

GreatWhite píše:teda, ale ten portrét gorily je absolutně prvotřídní, to jako klobouček dole a palec hore https://www.shutterstock.com/cs/pic-402 ... we0nVw-1-0 I do blogu na šutru tu fotku uvedli http://www.shutterstock.com/blog/animal ... ID=4293172


Ty jo díky, ani jsem netušil, že mi ji někde takhle vypíchli :) a díky za pochvalu.
+GreatWhite, +PandaWild, +kelley Hodnocení: +3
www.duben.org | www.fotorady.cz | microstocktools.com | www.afrodita.name | www.inlineaerobic.cz | www.cwapa.net | www.slevanek.cz
Uživatelský avatar
duben
 
Příspěvky: 600
Registrován: 8. duben 2013 13:47

Reputace: +95

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod PandaWild » 5. prosinec 2016 13:49

Některá zvířátka se skládají pouze z nosu a ocásku. Jiné části těla nebyly nikdy zdokumentovány.
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 5082
Registrován: 22. listopad 2013 12:03
Bydliště: Most,Praha

Reputace: +855

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod shalom3 » 5. prosinec 2016 14:55

Tu gorilu musím taky velmi pochválit. Byl by z toho záběru mimo jiné také pěkný avatar. ;)
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
shalom3
 
Příspěvky: 1726
Registrován: 1. březen 2014 22:50

Reputace: +289

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod vencaa » 5. prosinec 2016 16:20

Já měl za listopad na shutterstocku 94,5 USD při 325 vektorech :) Jinak výdělky jsou stabilně cca 70-90 USD po celý rok
Hodnocení: 0
vencaa
 
IP: 88.208.120.xx

Reputace: 0

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod Jakysinka » 12. prosinec 2016 10:50

Asi začínám úplně debilnět! Vždy, když jsem pracovala s Photoshopem a používala jsem nástroj tvar, tak při dvojím kliknutí na plátno, tak se mi otevřelo okýnko, kde se dá nastavit šířka a výška tvaru v obrazových bodech. Pokud jsem chtěla ob změnit na mm, tak mi stačilo pravým tlačítkem myši kliknout na kolonku, kde se vpisují čísla a vyjela nabídka s jednotkami. Bohužel jsem musela přeinstalovávat celý PC a s ním i photoshop a teď mi tato jednotková nabídka nefunguje. Neví někdo proč? Předpokládám, že to zas bude nějaké chytré nastavení ve vlastnostech, ale nemůžu to najít. PROSÍÍÍÍM POMOC!!! Stejný problém mám i u změny jednotek při transformaci. Neví někdo, jak to změnit? :roll:
Hodnocení: 0
Uživatelský avatar
Jakysinka
 
Příspěvky: 102
Registrován: 4. prosinec 2016 12:31

Reputace: +12

Re: Jak obsáhlé máte portfolio?

Příspěvekod PandaWild » 12. prosinec 2016 11:10

Zkusil jsem to v CS5 (jinak používám CS2 který to neumí) a skutečně se to chová správně tak jak popisuješ. Což Ti sice moc nepomůže :-) ale je to jen pro info, že standardní instalace to takhle dělá, aniž se něco musí přenastavovat. Photoshopy se ale někdy chovají trochu nejednoznačně, někdy může pomoct restart programu nebo celého PC. ... Nebo sis nainstalovala starší verzi Photoshopu než jsi měla předtím.
Hodnocení: 0
Naposledy upravil PandaWild dne 12. prosinec 2016 11:16, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
PandaWild
 
Příspěvky: 5082
Registrován: 22. listopad 2013 12:03
Bydliště: Most,Praha

Reputace: +855

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock