Nový algoritmus

Re: Nový algoritmus

Příspěvekod Host » 17. srpen 2016 13:16

I přes výše popsaný "kiks" v Earnings Summary se Shutterstock vzpamatovává ze spánku a začal vybírat střemhlavý let do pr..., pomalu stoupá i ve srovnání s minulými roky. Dobré obrázky v méně zastoupených tématech určitě nezapadnou, jen jim déle trvá než se prosadí. Každopádně Fotolia to má teď nastavené přesně naopak a nový obsah se pěkně prodává. Takže si celkem není nač stěžovat... :D
Hodnocení: 0
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod Jakub11 » 21. srpen 2016 22:38

Ahoj, čo myslíte, oplatí sa nahrávať nové veci teraz na shutter? Za posledné 2-3 týždne sa predali len veci, ktoré sú tak pol roka + staré, nič nové, alebo nedávno nahraté. Ako to riešite?
Jakub11

IP: 188.123.112.2xx

Příspěvekod houbacze » 21. srpen 2016 22:47

Jj nestojí to za nic, já budu nahrávat až v září teď jsou to zahozený ilustrace v tomhle bordelu kterej tam je
houbacze

Reputace: +4

Příspěvekod shalom3 » 22. srpen 2016 00:17

Nahrávám po troškách a doufám, že nezapadne úplně všechno. Asi to musí archivně vyzrát, aby se to začalo prodávat :lol: . Docela jsem se divila, že se mi poslední dobou prodaly některé velice uleželé "výtvory", u kterých jsem ani nečekala, že by se mohly prodat. A na druhé straně se prodaly i některé dobře uleželé obrázky, se kterými jsem si dala celkem práci a mrzelo mne, že se zatím neprodaly. Obecně však, léto bylo slabé.
Ale všimla jsem si, že z top obrázků v m-ranku zmizely ty "seo optimalizované" stupidity, kterými to tam poslední měsíce jen kvetlo, takže mi připadá, že se fakt něco děje.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod styna » 22. srpen 2016 06:15

shalom3 píše:Ale všimla jsem si, že z top obrázků v m-ranku zmizely ty "seo optimalizované" stupidity, kterými to tam poslední měsíce jen kvetlo, takže mi připadá, že se fakt něco děje.

Taky ze statistiky Top-100 of Shutterstock Authors zmizelo procento úspěšnosti portfolia. Škoda. Sledovala jsem, jestli se zlepšuju nebo ne.
styna

Reputace: +40

Příspěvekod Lenka » 22. srpen 2016 07:05

Já jsem celkem zmatená, protože "něco" se prodává, a jsou to i celkem zánovní věci, ale samej texigen, ani jeden vektor. Tak proč se teda snažim, že jo? Přitom přijetí vektorů mi stouplo z 90% na 100%, čili mám za to, že se zlepšuju. Došlo to tak daleko, že mám tři mohutně prodejný vektory, který se momentálně prodávaj všude jinde než na Ss (to všude berte s rezervou, myslím tím kromě Pondu). :-D
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

Příspěvekod Artush » 22. srpen 2016 09:06

Ahoj,
tak týden sleduji mapku prodejů Shutterstock, a zjistil jsem že nemám ani jeden prodej do USA, což je divné. Statisticky by tam určitě nějaké prodeje měly být. Máte to také někdo tak? Mám pouze prodeje do Evropy. Tím pádem mám i zisky na Shutterstocku o cca 30% nižší protože chybý prodeje do USA.
www.artushfoto.eu
https://www.instagram.com/artushfoto.eu/
www.facebook.com/artushfoto.eu
Artush

Reputace: +7

Příspěvekod Jakub11 » 22. srpen 2016 09:09

Neviem ako vam, ale mne nefunguje mapka, nezobrazuje aktualne predaje.
Jakub11

IP: 188.123.112.2xx

Příspěvekod GreatWhite » 22. srpen 2016 09:21

no a mně se šutr už ani nenačte :D
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod Lenka » 22. srpen 2016 09:33

Mě taky nefunguje mapka. Cca tejden. Ukazuje prodeje předtím, poslední už neukazuje vůbec. Nepíšou o tom něco na tom jejich fóru? (Jako neangličtinář se v tom totálně ztrácím a překladač to bere jen po řádcích - na to nemám čas.) :|
Jsem medvěd.
Lenka

Reputace: +206

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock