Odmítnutí fotografiíí

Odmítnutí fotografiíí

Příspěvekod GreG » 18. duben 2016 08:47

Ahoj, jsem pouze týden na Shutterstocku a zároveň je to moje první fotobanka. Mám v čekání něco kolem 20 fotek co jsem nově nafotil v ateliéru a k tomu jsem poslal dvě, které jsem vyfotil kdysi dávno. Neschválili mi je z důvodu: Editorial Caption--Image requires proper caption and must be tagged as editorial.. Titulek jsem fakt použil dosti popisný a v nahrávání sem to odklimnut u Editorial - Yes. Nic jiného mě už nenapadá.
Nevíte co s tím ?
Děkuji
Hodnocení: 0
GreG

Reputace: +2

Re: Odmítnutí fotografiíí

Příspěvekod Ravennka » 18. duben 2016 08:59

Popisný jsi asi byl, ale ne ve tvaru, který vyžaduje SS - viz http://www.shutterstock.com/blog/creati ... al-caption ;)

edit: ještě dodám, že s tímhle popisem to procpeš na všechny velké fb, které editorial přijímají - kromě iStocku, ten má zase svůj styl popisek ;)
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod CaptureLight » 18. duben 2016 09:59

edit: ještě dodám, že s tímhle popisem to procpeš na všechny velké fb, které editorial přijímají - kromě iStocku, ten má zase svůj styl popisek ;)[/quote]

Zkusím nesouhlasit. iStock mi bere pro Editorial úplně stejné popisky jako všechny ostatní fotobanky. Nedělám tam žádnou změnu.
CaptureLight

Reputace: +60

Příspěvekod Ravennka » 18. duben 2016 10:28

Asi to píšeš nějak líp, mi to s popisem dle SS vyhazovali... ale teď na to koukám, neměli by... tak jsem tam asi dělala nějakou chybu (možná že jsem něco blbě vyklikala v DeepMeta :roll: ...)

Odovlávám! Všechno odvolávám! :mrgreen:
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 18. duben 2016 10:29

CaptureLight píše:Zkusím nesouhlasit. iStock mi bere pro Editorial úplně stejné popisky jako všechny ostatní fotobanky. Nedělám tam žádnou změnu.

Je to obráceně, všechny fotobanky berou popisek dle iStocku, proto je dobré si to nastudovat tam a dělat to podle nich rovnou. iStock mi to také občas odmítne, protože jim nelíbí moje angličtina, takže dobrá průprava je např. četba Shakespeara v originále.
+shalom3 Hodnocení: +1
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod GreG » 18. duben 2016 13:08

Děkuju všem :) poslal jsem jim to zpět ve správném tvaru :)
GreG

Reputace: +2

Zpět na Shutterstock