shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod PandaWild » 26. červen 2016 07:20

Jo jsou nějací rychlí, už mě stihli po ránu na***t s vyhazovy dobrých věcí které nemají (videí, vektorů) a přitom berou kvanta opakovaných nesmyslností kterých mají miliony, to fakt naštve, takový přístup. :mrgreen:
Hodnocení: 0
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod Host » 26. červen 2016 08:43

PandaWild píše:Jo jsou nějací rychlí, už mě stihli po ránu na***t s vyhazovy dobrých věcí které nemají (videí, vektorů) a přitom berou kvanta opakovaných nesmyslností kterých mají miliony, to fakt naštve, takový přístup. :mrgreen:

JJ, přístup ovlivněný množstvím kávy, nebo jiné drogy, náladou manželky, sexuální tenzí, atd., atd. :| Nedávno mi vyhodili set studiových fotek focených fullframe Canonem mk2 a pevnou padesátkou na clonu 11. Vše ostré jako břitva od předu dozadu. Oni usoudili, že je to měkké a špatně zaotřené... :lol: Okamžitě jsem to bez úprav resubmitoval a bylo na podruhé bez problému schváleno. Je to poslední léta taková loterie s obrázky....
Host

IP: 193.86.92.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod shalom3 » 26. červen 2016 10:15

Jo, to je fakt, jen žasnu, jaké výtvory se stále dostávají do topu:
http://m-rank.net/?search=427226842
a nesmí chybět ani sunsunsunsun....sun
http://m-rank.net/?search=411668686
:mrgreen:

Asi zkusím circlecirclecirclecirclecircle....což bude bílé kolečko na bílém pozadí.
shalom3

Reputace: +1193

Příspěvekod PandaWild » 26. červen 2016 10:47

Než začnou spamování nějak zpětně kontrolovat (jestli vůbec), tak se dotyční dostanou do hezkého balíku.

Neměl by stejný efekt titulek "circle*20" nebo "circle^5" nebo "for(int i=20;i>0;i--) circle"?
+shalom3 Hodnocení: +1
PandaWild

Reputace: +2006

Příspěvekod hypotekyfidler.cz » 26. červen 2016 11:20

PandaWild píše:Než začnou spamování nějak zpětně kontrolovat (jestli vůbec), tak se dotyční dostanou do hezkého balíku.

Oni budou mít samozřejmě dilema - pokud se zaspamovaný obrázek bude dobře prodávat.
Jestli má někdy spamování smysl, tak teď, protože bude mnohem menší konkurence. Myslím, že nejlepší strategie by teď byla obrázek zaspamovat, sledovat, jestli ho to vystřelí nahoru a pak zase vrátit do původního stavu, aby se minimlizovalo riziko. Pokud se jednou dostane nahoru, tak pak už jede samospádem a spam není potřeba.
Já na to asi nebudu mít čas, ale cesta by to byla.
+PandaWild Hodnocení: +1
hypotekyfidler.cz

Reputace: +341

Příspěvekod Anika » 26. červen 2016 11:47

hypotekyfidler.cz píše:
PandaWild píše:Než začnou spamování nějak zpětně kontrolovat (jestli vůbec), tak se dotyční dostanou do hezkého balíku.

Oni budou mít samozřejmě dilema - pokud se zaspamovaný obrázek bude dobře prodávat.
Jestli má někdy spamování smysl, tak teď, protože bude mnohem menší konkurence. Myslím, že nejlepší strategie by teď byla obrázek zaspamovat, sledovat, jestli ho to vystřelí nahoru a pak zase vrátit do původního stavu, aby se minimlizovalo riziko. Pokud se jednou dostane nahoru, tak pak už jede samospádem a spam není potřeba.
Já na to asi nebudu mít čas, ale cesta by to byla.

Není to samospádem. Měla jsem několi zaspamovaných obrázků, které vystřelily do topky, po přepsání titulků na korektní tvar se přestaly prodávat během několika dnů a okamžitě se začaly propadat. Jeden měl několik prodejů denně, od té doby skoro ani ťuk.
Nějaký hon na spammery je k ničemu. Dokud to na ss neošetří technicky, tak se bude spamovat dál. Není to fér a shutterstock si tím hodně škodí.
+PandaWild Hodnocení: +1
Anika

Reputace: +248

Příspěvekod Návštěvník » 28. červen 2016 14:34

Funguje vám nahrávanie? Cez stocksubmitter nejde vôbec, cez web to išlo, ale vôbec sa neukazuje na hlavnej stránke v kolónke "waiting for review"....
Návštěvník

IP: 31.192.95.2xx

Reputace: 0

Příspěvekod Marsan » 28. červen 2016 15:35

JJ jde to, nahrávám přes web. i se vše zobrazuje (chrome)
Marsan

Reputace: +216

Příspěvekod adrian » 28. červen 2016 19:43

Funguje, na obed som nahral 20 ks fotografií a už sú aj schválené.

Odoslané z HUAWEI P7-L10 pomocou Tapatalku
adrian

Reputace: +1

Příspěvekod Kuliparek » 28. červen 2016 20:44

Neděje se něco se šutrem? Nechce mi uploadnout epska (ani je nemuzu naklikat) jen jpg :-(
Kuliparek

Reputace: +33

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock