Ravennka píše:Možná mají počítač na nějakou alternativu na nepravděpodobnostní pohon
hlavně DON´T PANIC
Ravennka píše:Možná mají počítač na nějakou alternativu na nepravděpodobnostní pohon
| +Sagi | Hodnocení: +1 |
lacodk píše:no teraz ked to stoji za to![]()
![]()
![]()
![]()
vcera najlepsi denny predaj na SS co som tam
| Hodnocení: 0 |
| +shalom3 | Hodnocení: +1 |
| +Bananaboy, +Marsan, +shalom3 | Hodnocení: +3 |
PandaWild píše:Grafičky by byly blázni, kdyby dnes seděly u PC a nakupovaly čmáranice, když vedle v obchoďáku mají výprodej nádherných červených lodiček za neuvěřitelných 75%!
Bananaboy píše:Tak dnes ide byť zrejme môj historicky najhorší pracovný deň čo sa týka predajov na Shutterstocku za posledných 5 rokov. Už sú dve hodiny a ja mám iba JEDEN predaj! To snáď nemyslia vážne!? Veď to mávam viac o takomto čase aj cez víkendy a sviatky! Zrejme na niektorej malej fotobanke majú Black Friday a dávajú zadarmo alebo čo, keďže Shutterstock je dnes totálne mŕtvy.
lacodk píše:Bananaboy píše:Tak dnes ide byť zrejme môj historicky najhorší pracovný deň čo sa týka predajov na Shutterstocku za posledných 5 rokov. Už sú dve hodiny a ja mám iba JEDEN predaj! To snáď nemyslia vážne!? Veď to mávam viac o takomto čase aj cez víkendy a sviatky! Zrejme na niektorej malej fotobanke majú Black Friday a dávajú zadarmo alebo čo, keďže Shutterstock je dnes totálne mŕtvy.
tak to ja tento tyzden len ziram - zatial najlepsi v historii SS .................... teda moj najlepsi
dnes zas pekne len nech ten rast pokracuje![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.