od Jakysinka » 17. únor 2017 19:33
Já jsem na SS sice už skoro 2 roky, ale aktivně se tomu věnuji 4 měsíce, tudíž pozoruji změny pouze tyhle 4 měsíce. V portfoliu mám něco málo přes 3000 obrázků a vypozorovala jsem, že jakmile mi schválí něco nového, tak se začnou prodávat více starší věci. Ale za ty 4 měsíce jsem se SS neměla žádný problém, jediný šok byl v tom novém vzhledu, ale jednalo se spíše jen o nezvyk. Za to na Adobe/Fotolii jsem myslela, že se z nich oběsím. Zablokovali mi účet stylem, že se mi nenačítaly stránky pro contributory, jednoduše se mi napsal z webu error. Nemohla jsem se na Adobe dostat ani na support pro contributory, tak jsem se obrátila na support Fotolie, kde mi řekli, že nic nevědí a že se mám obrátit na Adobe, když jsem jim sdělila, že to nelze, tak mi napsali, že bohužel nevědí co dále dělat a dál už se mnou nekomunikovali. Obrátila jsem se na support Adobe pro úplně jiné jejich odvětví (Adobe reader), kde mě přepojili na contributory. Support se mnou zkoušel různé hokusy pokusy, až jsem mu nasdílela plochu, aby si ty čáry mohl zkusit sám. Po dvou hodinách debaty konstatoval, že neví kde je problém, ale že mi dá email na nějakého vysoce postaveného člověka v Adobe, který mi snad řekne, co dále. Dotyčný mi sdělil, že nějaký jejich admin mě zcela zablokoval z toho důvodu, že moje fotografie vypadají moc hezky a profesionálně - usoudil tedy, že je někomu kradu. Údajně si myslel, že jako nově zaregistrovaný člen ve fotobance, tak nemůžu mít pěkné fotky.
Nepřišlo mi od nich žádné upozornění, žádný důvod zablokování, ani to, že jsem zablokovaná. Změna vzhledu, pomalejší schvalování a nějaké nedoladění věci na SS jsou pro mě prkotinou.