shutterstock

Re: shutterstock

Příspěvekod ivusakzkrabice » 9. listopad 2017 09:22

:shock:
co to je?
jak můžou bejt populární fotky, který se vůbec neprodávaj?
:roll:
Hodnocení: 0
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod noska.photo » 9. listopad 2017 09:26

ivusakzkrabice píše::shock:
co to je?
jak můžou bejt populární fotky, který se vůbec neprodávaj?
:roll:

Vypadá to na změnu algoritmu. Včerejší veškeré prodeje jsou novinky co jsem nahrával během tohoto týdne.
noska.photo

Reputace: +31

Příspěvekod ivusakzkrabice » 9. listopad 2017 09:34

Tak prodej novinek jsem měla naposledy v červnu, kdy jsem naházela do editorialu asi 10 obrázků města Brixen a 6 si jich hned za sebou stáhli do několika hodin v Rusku..
Nahrávám týdně kolem 100 fotek (dokeywordovávám zpracované léto), ale prodeje z nových fakt žádné
ivusakzkrabice

Reputace: +752

Příspěvekod noska.photo » 9. listopad 2017 09:37

ivusakzkrabice píše:Tak prodej novinek jsem měla naposledy v červnu, kdy jsem naházela do editorialu asi 10 obrázků města Brixen a 6 si jich hned za sebou stáhli do několika hodin v Rusku..
Nahrávám týdně kolem 100 fotek (dokeywordovávám zpracované léto), ale prodeje z nových fakt žádné

Já měl včera radost, že si někdo z Paříže koupil fotku Paříže :D ale jinak pár dní zpět jeli 2 roky staré věci a teď po změně rozhraní na nahrávání jen novinky.
noska.photo

Příspěvekod Ravennka » 9. listopad 2017 09:45

Lol já mám v oblíbených teď mmj. některé z prvních obrázků vůbec, které se samozřejmě nikdy nestáhly (a ani se nedivím :lol: https://www.shutterstock.com/cs/image-i ... zoAwQ-1-29 ) a obecně mám v oblíbených dost ošklivý věci... až když se trochu seskroluje dolů, tak je to lepší. Možná nás chce SS vytrestat a nahoru vytáhnul ty věci, za které bychom se měli stydět :lol:

a pro pobavení, když to tam na mne vyskočilo - tohle https://www.shutterstock.com/cs/image-v ... zoAwQ-1-68 jsem dělala do jednoho letáku a šoupla to i na fotobanky, nafukovala jsem portfolio... a fakt se to stáhlo :shock: a používal to ještě do nedávna (nevím jestli ještě furt) nějaký týpek, co čistil místa činu od krve a podobných fuj věcí jako link na svou adresu :mrgreen: (samozřejmě se sídlem někde v USA)
Naposledy upravil Ravennka dne 9. listopad 2017 09:49, celkově upraveno 2
Ravennka

Reputace: +750

Příspěvekod Martin » 9. listopad 2017 09:47

Jo uz me napadlo, ze to je zpusob jak nas donutit smazat stary a horsi veci :D
Martin

IP: 78.45.130.1xx

Reputace: 0

Příspěvekod noska.photo » 9. listopad 2017 10:04

Martin píše:Jo uz me napadlo, ze to je zpusob jak nas donutit smazat stary a horsi veci :D

Jo ale pro Šutr to bude ostuda :D, že má na vrchu takové věci.
noska.photo

Příspěvekod Návštěvník » 9. listopad 2017 10:18

u mně na SS někdy lepší, ale většinou pár prodaných fotek denně. Čekám kdy skončí okurková sezóna. Nestalo se tak ani v září ani v říjnu, listopad nevypadá, že bude extra dobrý. Co k tomu říct, na SS je 160 000 000 fotek, to je strašné číslo....

Milan
Návštěvník

IP: 91.187.34.xx

Reputace: 0

Příspěvekod GreatWhite » 9. listopad 2017 10:35

no ty obrázky z oblíbených jsou teď víceméně poskládané v portfoliu pod - Nejlepší shodou, nové oblíbené asi berou v potaz i nějaký časový úsek, proto to zobrazování starých věcí. Možná je to tlak na kupující, aby radši vybírali věci podle shody. Jak bude fungovat algoritmus chuj ví :( zatím to vypadá na přesunutí z jedné složky do druhé :)
+noska.photo Hodnocení: +1
GreatWhite

Reputace: +175

Příspěvekod shalom3 » 9. listopad 2017 11:15

Je to tak, v oblíbených je většina věcí, které se nestáhly. Ty, co tam byly předtím, jako by se přestěhovaly na záložku Nejlepší shoda. Kdyby tak v těch nestáhlých aspoň byly samé věci, které zapadly neprávem...Takhle to fakt moc nepomůže. Možná by nebylo marné, kdyby spíš zavedli něco takového, jako že by si mohli zákazníci označovat obrázky, které se jim líbí a i když je nekoupí, tak je tím posunout na nějaké lepší místo.
+Ravennka, +noska.photo Hodnocení: +2
shalom3

Reputace: +1193

PředchozíDalší

Zpět na Shutterstock