| Hodnocení: 0 |
kuna.a.k píše:Zdravím, mohla bych se připojit ke konverzaci? Koupila sem několi měsíců zpět Affi. Designer no tak se v nem vesel ucim tvorit jelikoz illustrator co si budem je pro začátečníky samouky financce trochu z ruky když ani nevím jestli mi tvoření pujde.... jen včera když jsem začla pídít po tom jaké formáty musí být vektory aby je přijaly fotobanky ....pochopila jsem, že z affinity mi vektory nikdy nepříjmou protože neumí EPS 8 ani EPS 10 .... je to pravda nebo jsem to jen spatne vydedukovala ?
nemuzu o tom moc informaci nikde najit....prosím prosím poraďte
...
Host píše:kuna.a.k píše:Zdravím, mohla bych se připojit ke konverzaci? Koupila sem několi měsíců zpět Affi. Designer no tak se v nem vesel ucim tvorit jelikoz illustrator co si budem je pro začátečníky samouky financce trochu z ruky když ani nevím jestli mi tvoření pujde.... jen včera když jsem začla pídít po tom jaké formáty musí být vektory aby je přijaly fotobanky ....pochopila jsem, že z affinity mi vektory nikdy nepříjmou protože neumí EPS 8 ani EPS 10 .... je to pravda nebo jsem to jen spatne vydedukovala ?
nemuzu o tom moc informaci nikde najit....prosím prosím poraďte
...
Napřed se to "tvoření" naučte v čemkoliv a potom přemýšlejte co s tím. O fotobankách je v tomto stádiu vývoje a téhle době, úplně zbytečné přemýšlet...
shalom3 píše:Máme tu na Affinity vlákno http://forum.fotobanky.cz/o-grafice-nejen-vektorove-f19/affinity-designer-pro-win-final-t2188.html?hilit=affinity%20designer
EPS z Affinity jako takový by neměl dělat problém. Jen nevím jestli exportovat jako level 2 nebo 3. Spíš je problém v tom, že nesmí dojít k rasterizaci vektoru, tj. k vytvoření bitmapy - tj.nemůžeš používat průhlednost.
Já to řeším tak, že exportuji do SVG. Disponuji také Illustratorem CS4, který se mi kdysi podařilo získat, ale nepoužívat. Tak ho využiji aspoň k následnému exportu SVG do EPS10 a dále ke kontrole bitmap (víc v něm jaksi neumím).
Host píše: Napřed se to "tvoření" naučte v čemkoliv a potom přemýšlejte co s tím. O fotobankách je v tomto stádiu vývoje a téhle době, úplně zbytečné přemýšlet...
| +Costertoast, +Vero, +belinka, +kuna.a.k | Hodnocení: +4 |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Shutterstock
Adobe Stock
Depositphotos
iStock
123RF
Dreamstime
VectorStock
BigStock
Pond5 (video)
Všechny nejdůležitější informace o fotobankách najdete přehledně uspořádané na webu fotobanky.cz.